De omstandigheden in acht genomen kunnen Michael Lynneel en Kurt Dejonghe tevreden terug blikken op een hun eerste wedstrijd van het seizoen. Met de Renault Clio RS behaalde hij een mooie dertiende plaats algemeen en winst in de klasse 1D. En wellicht had er nog meer ingezeten. Michael aan het woord.

“Op zaterdag zijn we betrokken geraakt bij een verkeersongeval,” start Michael zijn verhaal. “Hierdoor hebben we niet kunnen verkennen en wisten we niet exact hoe de proef er op zondag zou bij liggen. Dat het er nat en vuil zou zijn, wisten we natuurlijk wel.”

VAS
BRC

“Daarom besloot ik met mijn co Kurt Dejonghe om in de eerste ronde aftastend te rijden. Zodoende wilden we vermijden om fouten te maken. Bij deze weersomstandigheden kan één fout je immers veel tijd kosten. Onze aanpak werd dan ook beloond in de eerste ronde.”

“Ook in de 2de ronde verliep alles prima. Daarna kregen we echter af te rekenen met problemen met de versnellingsbak. Hierdoor verloren we tijd in de 3de en 4de ronde.”
“Bij deze wil ik mijn service mensen bedanken die me bijstonden in de Rallysprint van Moorslede. En natuurlijk ook mijn sponsors. Volgende afspraak in de Monteberg Shortrally,” besluit Michael.

Stannic
RallyTime animated
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X