De omstandigheden in acht genomen kunnen Michael Lynneel en Kurt Dejonghe tevreden terug blikken op een hun eerste wedstrijd van het seizoen. Met de Renault Clio RS behaalde hij een mooie dertiende plaats algemeen en winst in de klasse 1D. En wellicht had er nog meer ingezeten. Michael aan het woord.

“Op zaterdag zijn we betrokken geraakt bij een verkeersongeval,” start Michael zijn verhaal. “Hierdoor hebben we niet kunnen verkennen en wisten we niet exact hoe de proef er op zondag zou bij liggen. Dat het er nat en vuil zou zijn, wisten we natuurlijk wel.”

“Daarom besloot ik met mijn co Kurt Dejonghe om in de eerste ronde aftastend te rijden. Zodoende wilden we vermijden om fouten te maken. Bij deze weersomstandigheden kan één fout je immers veel tijd kosten. Onze aanpak werd dan ook beloond in de eerste ronde.”

Stannic_animatie
Stannic

“Ook in de 2de ronde verliep alles prima. Daarna kregen we echter af te rekenen met problemen met de versnellingsbak. Hierdoor verloren we tijd in de 3de en 4de ronde.”
“Bij deze wil ik mijn service mensen bedanken die me bijstonden in de Rallysprint van Moorslede. En natuurlijk ook mijn sponsors. Volgende afspraak in de Monteberg Shortrally,” besluit Michael.

RallyTime animated
BRC
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X