De omstandigheden in Moorslede waren vorig weekend verre van ideaal om met een nieuwe wagen te starten. Toch blikken Gauthier Cnockaert en Franky Lheureux, dit weekend voor het eerst aan de start met de Renault Clio RS, tevreden terug op de Rallysprint van Moorslede.

“Tot aan dit seizoen reden we met een Peugeot 106 gti in klasse 1a,” vertelt Gauthier. “Dit seizoen wou ik met een performantere wagen aan de start komen. Rekening houden met de prijs kwaliteitsverhouding hebben we voor een Renault Clio RS gekozen. Met deze wagen komen we nu uit in klasse 2d.”

“In de Rallysprint van Moorslede stonden we voor het eerst aan de start met deze wagen,” springt Franky in. “Ondanks de slechte omstandigheden is alles heel goed verlopen. Ik ben er van overtuigd dat we nog veel plezier gaan beleven met deze wagen.”

RT1
RallyTime animated

“Daar doen we het ook voor. Plezier beleven en ons amuseren, daar gaan we ook voor in de volgende rally’s. Zo staan we normaal aan de start van de Rally van Doornik, Rally van Wervik, Leptines Rally en Rally van Staden,” besluit Gauthier.

RallyTime animated
RT2
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X