De omstandigheden in Moorslede waren vorig weekend verre van ideaal om met een nieuwe wagen te starten. Toch blikken Gauthier Cnockaert en Franky Lheureux, dit weekend voor het eerst aan de start met de Renault Clio RS, tevreden terug op de Rallysprint van Moorslede.

“Tot aan dit seizoen reden we met een Peugeot 106 gti in klasse 1a,” vertelt Gauthier. “Dit seizoen wou ik met een performantere wagen aan de start komen. Rekening houden met de prijs kwaliteitsverhouding hebben we voor een Renault Clio RS gekozen. Met deze wagen komen we nu uit in klasse 2d.”

“In de Rallysprint van Moorslede stonden we voor het eerst aan de start met deze wagen,” springt Franky in. “Ondanks de slechte omstandigheden is alles heel goed verlopen. Ik ben er van overtuigd dat we nog veel plezier gaan beleven met deze wagen.”

RT2
Stannic_animatie

“Daar doen we het ook voor. Plezier beleven en ons amuseren, daar gaan we ook voor in de volgende rally’s. Zo staan we normaal aan de start van de Rally van Doornik, Rally van Wervik, Leptines Rally en Rally van Staden,” besluit Gauthier.

RT2
RallyTime animated
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X