De omstandigheden in Moorslede waren vorig weekend verre van ideaal om met een nieuwe wagen te starten. Toch blikken Gauthier Cnockaert en Franky Lheureux, dit weekend voor het eerst aan de start met de Renault Clio RS, tevreden terug op de Rallysprint van Moorslede.

“Tot aan dit seizoen reden we met een Peugeot 106 gti in klasse 1a,” vertelt Gauthier. “Dit seizoen wou ik met een performantere wagen aan de start komen. Rekening houden met de prijs kwaliteitsverhouding hebben we voor een Renault Clio RS gekozen. Met deze wagen komen we nu uit in klasse 2d.”

“In de Rallysprint van Moorslede stonden we voor het eerst aan de start met deze wagen,” springt Franky in. “Ondanks de slechte omstandigheden is alles heel goed verlopen. Ik ben er van overtuigd dat we nog veel plezier gaan beleven met deze wagen.”

RT2
KAMV

“Daar doen we het ook voor. Plezier beleven en ons amuseren, daar gaan we ook voor in de volgende rally’s. Zo staan we normaal aan de start van de Rally van Doornik, Rally van Wervik, Leptines Rally en Rally van Staden,” besluit Gauthier.

KAMV
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X