De moeilijke omstandigheden in de Rallysprint van Moorslede schrikten Dennis Degroote niet af. Op de eerste proef zette hij dan ook de tweede tijd op de tabellen. Het sein om ook in de tweede ronde vol voor de aanval te gaan.

“De overvloedige regen in de nacht van zaterdag op zondag herschiep het parcours in een ware hel voor mens en machine,” aldus Dennis. “Maar ik hou wel van soortgelijke omstandigheden. Getuige hiervan onze 2de tijd na Bert Coene.”

“Vol vertrouwen gingen we van start op de 2de proef, maar op het laatste stuk brak de wagen plots uit op de 4 wielen. Er was geen houden meer aan en plots stonden we in een preiveld. Gegokt en verloren. Wanneer je met het mes tussen de tanden vol in de aanval gaat, kan dit gebeuren. Gelukkig viel er geen schade op te meten aan de wagen.”

RallyTime animated
BRC

“Onze volgende wedstrijd zal niet de TAC Rally zijn maar wel Trois Points, meetellend voor het ASAF kampioenschap. Een wedsrijd waar ook Piet Vanhoof en Hein Jonkers aan de start komen. De wedstrijd gaat door in hetzelfde weekend als de TAC Rally, maar dan op zondag.”

RT1
BRC
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X