De moeilijke omstandigheden in de Rallysprint van Moorslede schrikten Dennis Degroote niet af. Op de eerste proef zette hij dan ook de tweede tijd op de tabellen. Het sein om ook in de tweede ronde vol voor de aanval te gaan.

“De overvloedige regen in de nacht van zaterdag op zondag herschiep het parcours in een ware hel voor mens en machine,” aldus Dennis. “Maar ik hou wel van soortgelijke omstandigheden. Getuige hiervan onze 2de tijd na Bert Coene.”

“Vol vertrouwen gingen we van start op de 2de proef, maar op het laatste stuk brak de wagen plots uit op de 4 wielen. Er was geen houden meer aan en plots stonden we in een preiveld. Gegokt en verloren. Wanneer je met het mes tussen de tanden vol in de aanval gaat, kan dit gebeuren. Gelukkig viel er geen schade op te meten aan de wagen.”

63ste OVV
Stannic

“Onze volgende wedstrijd zal niet de TAC Rally zijn maar wel Trois Points, meetellend voor het ASAF kampioenschap. Een wedsrijd waar ook Piet Vanhoof en Hein Jonkers aan de start komen. De wedstrijd gaat door in hetzelfde weekend als de TAC Rally, maar dan op zondag.”

BRC
VAS
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X