De moeilijke omstandigheden in de Rallysprint van Moorslede schrikten Dennis Degroote niet af. Op de eerste proef zette hij dan ook de tweede tijd op de tabellen. Het sein om ook in de tweede ronde vol voor de aanval te gaan.

“De overvloedige regen in de nacht van zaterdag op zondag herschiep het parcours in een ware hel voor mens en machine,” aldus Dennis. “Maar ik hou wel van soortgelijke omstandigheden. Getuige hiervan onze 2de tijd na Bert Coene.”

“Vol vertrouwen gingen we van start op de 2de proef, maar op het laatste stuk brak de wagen plots uit op de 4 wielen. Er was geen houden meer aan en plots stonden we in een preiveld. Gegokt en verloren. Wanneer je met het mes tussen de tanden vol in de aanval gaat, kan dit gebeuren. Gelukkig viel er geen schade op te meten aan de wagen.”

RT1
RT2

“Onze volgende wedstrijd zal niet de TAC Rally zijn maar wel Trois Points, meetellend voor het ASAF kampioenschap. Een wedsrijd waar ook Piet Vanhoof en Hein Jonkers aan de start komen. De wedstrijd gaat door in hetzelfde weekend als de TAC Rally, maar dan op zondag.”

BRC
RT2
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X