Met winst in de Ford Pinto Cup en een 10de plaats algemeen bij de historics blikt copiloot Jochen Vandersarren tevreden terug op de Rallysprint van Moorslede.

“Tijdens de verkenning op zaterdag werd het al snel duidelijk. Het parcours zou een vettige boel worden en rijden met het verstand de boodschap,” vertelt Jochen.

“Op zondagmorgen gingen de hemelsluizen open. Door onze late startpositie hadden we het geluk iets later en droger te mogen starten aan onze eerste KP. Al na enkele bochten voelden de nota’s super aan en zo wisten we alle valstrikken te ontwijken. Het leidde tot een 12e tijd na de eerste lus.”

VAS
Stannic

“Jammer genoeg voor ons werd het parcours snel droger, zodat de krachtigere wagens terug hun PK’s aan de grond kregen. Maar we hebben ons niet laten doen. We consolideerden onze plaats en kwamen door de opgave van Mathieu Lietaer zelfs aan de leiding bij de Ford Pinto Cup. We sloten de Rallysprint van Moorslede dan ook af met veel plezier, een overwinning in de Ford Pinto Cup en een 10de plaats algemeen bij de Historics.”

“Bedankt aan Koen Verhaeghe voor het fantastische stuurwerk en het volledige team van VADA-Racing voor de gekende sfeer en super service! Nogmaals een grote dank aan alle supporters en mediamensen voor de mooie foto’s en video’s!”

“Na de Haspengouw en Moorslede hebben we nu reeds al 2 mooie resultaten op zak en is het moraal hoog voor de volgende wedstrijd, de TAC Rally te Tielt. Een wedstrijd die mij nog niet veel geluk bracht. Samen met Patrick Mylleville, in de gekende Porsche 911, gaan we voor een topresultaat en hopen we de pechduivel eens van ons af te schudden in Tielt!” besluit Jochen.

BRC
RallyTime animated
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X