Met winst in de Ford Pinto Cup en een 10de plaats algemeen bij de historics blikt copiloot Jochen Vandersarren tevreden terug op de Rallysprint van Moorslede.

“Tijdens de verkenning op zaterdag werd het al snel duidelijk. Het parcours zou een vettige boel worden en rijden met het verstand de boodschap,” vertelt Jochen.

“Op zondagmorgen gingen de hemelsluizen open. Door onze late startpositie hadden we het geluk iets later en droger te mogen starten aan onze eerste KP. Al na enkele bochten voelden de nota’s super aan en zo wisten we alle valstrikken te ontwijken. Het leidde tot een 12e tijd na de eerste lus.”

RallyTime animated
KAMV

“Jammer genoeg voor ons werd het parcours snel droger, zodat de krachtigere wagens terug hun PK’s aan de grond kregen. Maar we hebben ons niet laten doen. We consolideerden onze plaats en kwamen door de opgave van Mathieu Lietaer zelfs aan de leiding bij de Ford Pinto Cup. We sloten de Rallysprint van Moorslede dan ook af met veel plezier, een overwinning in de Ford Pinto Cup en een 10de plaats algemeen bij de Historics.”

“Bedankt aan Koen Verhaeghe voor het fantastische stuurwerk en het volledige team van VADA-Racing voor de gekende sfeer en super service! Nogmaals een grote dank aan alle supporters en mediamensen voor de mooie foto’s en video’s!”

“Na de Haspengouw en Moorslede hebben we nu reeds al 2 mooie resultaten op zak en is het moraal hoog voor de volgende wedstrijd, de TAC Rally te Tielt. Een wedstrijd die mij nog niet veel geluk bracht. Samen met Patrick Mylleville, in de gekende Porsche 911, gaan we voor een topresultaat en hopen we de pechduivel eens van ons af te schudden in Tielt!” besluit Jochen.

RallyTime animated
BRC
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
X