Met winst in de Ford Pinto Cup en een 10de plaats algemeen bij de historics blikt copiloot Jochen Vandersarren tevreden terug op de Rallysprint van Moorslede.

“Tijdens de verkenning op zaterdag werd het al snel duidelijk. Het parcours zou een vettige boel worden en rijden met het verstand de boodschap,” vertelt Jochen.

“Op zondagmorgen gingen de hemelsluizen open. Door onze late startpositie hadden we het geluk iets later en droger te mogen starten aan onze eerste KP. Al na enkele bochten voelden de nota’s super aan en zo wisten we alle valstrikken te ontwijken. Het leidde tot een 12e tijd na de eerste lus.”

VAS
BRC

“Jammer genoeg voor ons werd het parcours snel droger, zodat de krachtigere wagens terug hun PK’s aan de grond kregen. Maar we hebben ons niet laten doen. We consolideerden onze plaats en kwamen door de opgave van Mathieu Lietaer zelfs aan de leiding bij de Ford Pinto Cup. We sloten de Rallysprint van Moorslede dan ook af met veel plezier, een overwinning in de Ford Pinto Cup en een 10de plaats algemeen bij de Historics.”

“Bedankt aan Koen Verhaeghe voor het fantastische stuurwerk en het volledige team van VADA-Racing voor de gekende sfeer en super service! Nogmaals een grote dank aan alle supporters en mediamensen voor de mooie foto’s en video’s!”

“Na de Haspengouw en Moorslede hebben we nu reeds al 2 mooie resultaten op zak en is het moraal hoog voor de volgende wedstrijd, de TAC Rally te Tielt. Een wedstrijd die mij nog niet veel geluk bracht. Samen met Patrick Mylleville, in de gekende Porsche 911, gaan we voor een topresultaat en hopen we de pechduivel eens van ons af te schudden in Tielt!” besluit Jochen.

BRC
RT2
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X