Na een misser op de eerste doortocht, was Brecht Hoorne bezig aan een geweldige remonte in de Rallysprint van Moorslede. Een remonte die gestopt werd op de laatste KP door mechanische pech. Brecht vertelt zijn verhaal.

Afgelopen weekend stond met de Rallysprint van Moorslede onze eerste wedstrijd van het seizoen op het programma. De laatste weken waren bijzonder hectisch om alles klaar te krijgen. Geprikkeld door alles werd met het mes tussen de tanden gestart maar in de gladde omstandigheden was dit niet de juiste tactiek. In de eerste remzone schoven we al rechtdoor. Zonder erg maar met wat gesukkel om terug in de goede richting te geraken verloren we toch veel tijd met slechts een 20ste tijd tot gevolg.

Weg goed klassement dachten we. Na de service was het vertrouwen terug en met twee uitstekende tijden kwamen we terug van de 20ste naar een 6de plaats algemeen! De laatste proef gingen we terug vol in de aanval maar op de strook onverhard brak de triangel plots door midden met de opgave tot gevolg.

KAMV
RT2

Bijzonder ondankbaar na het harde werk van het team van Pedro Samaey die veel beter verdiende! Komende weken worden nog een aantal punten aan de wagen aangepakt en we zijn ervan overtuigd dat hij binnenkort helemaal op punt zal staan! Revanche in de TAC Rally!

RallyTime animated
BRC
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X