Na een misser op de eerste doortocht, was Brecht Hoorne bezig aan een geweldige remonte in de Rallysprint van Moorslede. Een remonte die gestopt werd op de laatste KP door mechanische pech. Brecht vertelt zijn verhaal.

Afgelopen weekend stond met de Rallysprint van Moorslede onze eerste wedstrijd van het seizoen op het programma. De laatste weken waren bijzonder hectisch om alles klaar te krijgen. Geprikkeld door alles werd met het mes tussen de tanden gestart maar in de gladde omstandigheden was dit niet de juiste tactiek. In de eerste remzone schoven we al rechtdoor. Zonder erg maar met wat gesukkel om terug in de goede richting te geraken verloren we toch veel tijd met slechts een 20ste tijd tot gevolg.

Weg goed klassement dachten we. Na de service was het vertrouwen terug en met twee uitstekende tijden kwamen we terug van de 20ste naar een 6de plaats algemeen! De laatste proef gingen we terug vol in de aanval maar op de strook onverhard brak de triangel plots door midden met de opgave tot gevolg.

BRC
VAS

Bijzonder ondankbaar na het harde werk van het team van Pedro Samaey die veel beter verdiende! Komende weken worden nog een aantal punten aan de wagen aangepakt en we zijn ervan overtuigd dat hij binnenkort helemaal op punt zal staan! Revanche in de TAC Rally!

RT2
BRC
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X