Na een misser op de eerste doortocht, was Brecht Hoorne bezig aan een geweldige remonte in de Rallysprint van Moorslede. Een remonte die gestopt werd op de laatste KP door mechanische pech. Brecht vertelt zijn verhaal.

Afgelopen weekend stond met de Rallysprint van Moorslede onze eerste wedstrijd van het seizoen op het programma. De laatste weken waren bijzonder hectisch om alles klaar te krijgen. Geprikkeld door alles werd met het mes tussen de tanden gestart maar in de gladde omstandigheden was dit niet de juiste tactiek. In de eerste remzone schoven we al rechtdoor. Zonder erg maar met wat gesukkel om terug in de goede richting te geraken verloren we toch veel tijd met slechts een 20ste tijd tot gevolg.

Weg goed klassement dachten we. Na de service was het vertrouwen terug en met twee uitstekende tijden kwamen we terug van de 20ste naar een 6de plaats algemeen! De laatste proef gingen we terug vol in de aanval maar op de strook onverhard brak de triangel plots door midden met de opgave tot gevolg.

KAMV
RT1

Bijzonder ondankbaar na het harde werk van het team van Pedro Samaey die veel beter verdiende! Komende weken worden nog een aantal punten aan de wagen aangepakt en we zijn ervan overtuigd dat hij binnenkort helemaal op punt zal staan! Revanche in de TAC Rally!

BRC
RT2
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
X