Winst in de klasse NCE. Eddy Buntinx, die vorig jaar tot kampioen gekroond werd in deze klasse, mistte zijn seizoenstart niet. Met Elsy Huysmans in het rechterzitje reed hij met de vertrouwde Citroën Saxo VTS naar een 14de plaats algemeen in het RACB criterium.

Eerste in de klasse en 14de algemeen. Een mooi resultaat, vertelt Elsy Huysmans. Het was een snelle rally op een zeer snel parkoers. Een rally die trouwens zeer vlot verliep. Aan geen enkele start waren er wachttijden voor ons.

RT1
RT2

Tijdens de wedstrijd moest er voor iedere seconde gestreden worden om de tweede plaats veilig te stellen. We moesten tot op de laatste KP echt aanvallend blijven rijden om die 2de plaats te kunnen vasthouden. Op die laatste KP maakte de leider in onze klasse, De Bouvere, echter nog een onfortuinlijke schuiver. Daardoor wonnen we uiteindelijk zelfs onze klasse.

Tot slot wil ik graag ook het GRT Motorsportservice team bedanken voor de steun en het geleverde werk in de toch wel koude temperaturen.

RT2
RT1
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X