Winst in de klasse NCE. Eddy Buntinx, die vorig jaar tot kampioen gekroond werd in deze klasse, mistte zijn seizoenstart niet. Met Elsy Huysmans in het rechterzitje reed hij met de vertrouwde Citroën Saxo VTS naar een 14de plaats algemeen in het RACB criterium.

Eerste in de klasse en 14de algemeen. Een mooi resultaat, vertelt Elsy Huysmans. Het was een snelle rally op een zeer snel parkoers. Een rally die trouwens zeer vlot verliep. Aan geen enkele start waren er wachttijden voor ons.

Tijdens de wedstrijd moest er voor iedere seconde gestreden worden om de tweede plaats veilig te stellen. We moesten tot op de laatste KP echt aanvallend blijven rijden om die 2de plaats te kunnen vasthouden. Op die laatste KP maakte de leider in onze klasse, De Bouvere, echter nog een onfortuinlijke schuiver. Daardoor wonnen we uiteindelijk zelfs onze klasse.

KAMV
Stannic

Tot slot wil ik graag ook het GRT Motorsportservice team bedanken voor de steun en het geleverde werk in de toch wel koude temperaturen.

BRC
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X