Winst in de klasse NCE. Eddy Buntinx, die vorig jaar tot kampioen gekroond werd in deze klasse, mistte zijn seizoenstart niet. Met Elsy Huysmans in het rechterzitje reed hij met de vertrouwde Citroën Saxo VTS naar een 14de plaats algemeen in het RACB criterium.

Eerste in de klasse en 14de algemeen. Een mooi resultaat, vertelt Elsy Huysmans. Het was een snelle rally op een zeer snel parkoers. Een rally die trouwens zeer vlot verliep. Aan geen enkele start waren er wachttijden voor ons.

Tijdens de wedstrijd moest er voor iedere seconde gestreden worden om de tweede plaats veilig te stellen. We moesten tot op de laatste KP echt aanvallend blijven rijden om die 2de plaats te kunnen vasthouden. Op die laatste KP maakte de leider in onze klasse, De Bouvere, echter nog een onfortuinlijke schuiver. Daardoor wonnen we uiteindelijk zelfs onze klasse.

RT2
BRC

Tot slot wil ik graag ook het GRT Motorsportservice team bedanken voor de steun en het geleverde werk in de toch wel koude temperaturen.

VAS
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X