Vorig weekend trokken Niels Reynvoet en zijn jonge co-piloot Willem Verbeke naar de openingswedstrijd voor het Pirelli Junior kampioenschap. Voor Willem werd het de vuurdoop als copiloot in een wedstrijd van het BRC-kampioenschap.

Het plan was wat tijd te nemen om te wennen aan de nieuwe situatie en de Pirelli banden. Alles verliep vlot en de Fiesta Ecoboost bleek even betrouwbaar als vorig jaar. De goede resultaten die op het einde van het vorige rally seizoen werden behaald in de Rally van de Condroz en in Kortrijk, werden bevestigd. Niels en Willem wisten op 10 van de 12 proeven de beste tijden in de RC4 klasse neer te zetten en op een klein probleem na met de drukregeling van de koppeling, bleven ze gespaard van mechanische problemen.

Stannic
63ste OVV

In de 3de ronde op KP Gingelom werd het nog spannend. Tijdens de proef werd een boordsteen geraakt en een wiel werd beschadigd. Ze konden de proef nog beëindigen en tijdens de verbindingsrit werd een nieuw wiel geplaatst. Zo konden ze met hun ORFYS-De Wispelaere Fiesta Ecoboost beslag leggen op de eerste plaats in het Junior Klassement, de eerste plaats in de RC4 klasse en een mooie 17de plaats in het algemene klassement.

Voor een van de mooiste rally’s van het jaar, de Rally van Spa, moet het team forfait geven. De hoge kosten die aan deze rally verbonden zijn nemen een te grote hap uit het budget en daarom werd besloten om deze wedstrijd van de agenda te schrappen.

Het Orfys-Dewispelaere rallyteam komt in de TAC-rally terug in actie en hoopt op een even mooi resultaat als in Landen.

Bedankt aan iedereen die meegeholpen heeft aan het behalen van dit mooie resultaat en tot in Tielt.

RallyTime animated
Stannic
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X