Volgend weekend staat Jony Vande Walle met de Opel Corsa A aan de start in het criterium in de Rally van Haspengouw. Ook de andere criterium wedstrijden staan dit jaar op het programma aangevuld met enkele VAS-wedstrijden.

“Het is de bedoeling om dit jaar een volledig criterium kampioenschap te rijden,” aldus Jony Vande Walle. “In de criterium wedstrijden neemt Thierry Stroobant de nota’s voor zijn rekening. Verder zullen we samen ook aan de start staan van de Rally van Staden en de Rally van Zuid-Limburg. Daarnaast rijd ik ook enkele wedstrijden met mijn tante Nadine Vande Walle. Voorlopig staan de Rallysprint van Moorslede en de ORC Rally op de agenda.”

“In 2018 blijven we ook onze Opel Corsa A trouw. De wagen kreeg in de wintermaanden een opfrisbeurt en is weer klaar voor een seizoen rallyplezier.”

VAS
RT2

Welke zijn je favoriete wedstrijden?

“Er zijn verschillende wedstrijden die ik, omwille van diverse redenen, graag rijd. Zo hebben we de Sezoensrally in Bocholt. Met het onverhard leunt het goed aan tegen mijn autocross verleden. Dan heb je natuurlijk de TAC Rally omdat het mijn thuisrally is. En ook den East Belgian Rally rijd ik graag. Deze rally wordt in een prachtige streek verreden,” besluit Jony.

BRC
KAMV
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X