Volgend weekend staat Jony Vande Walle met de Opel Corsa A aan de start in het criterium in de Rally van Haspengouw. Ook de andere criterium wedstrijden staan dit jaar op het programma aangevuld met enkele VAS-wedstrijden.

“Het is de bedoeling om dit jaar een volledig criterium kampioenschap te rijden,” aldus Jony Vande Walle. “In de criterium wedstrijden neemt Thierry Stroobant de nota’s voor zijn rekening. Verder zullen we samen ook aan de start staan van de Rally van Staden en de Rally van Zuid-Limburg. Daarnaast rijd ik ook enkele wedstrijden met mijn tante Nadine Vande Walle. Voorlopig staan de Rallysprint van Moorslede en de ORC Rally op de agenda.”

Stannic_animatie
Stannic

“In 2018 blijven we ook onze Opel Corsa A trouw. De wagen kreeg in de wintermaanden een opfrisbeurt en is weer klaar voor een seizoen rallyplezier.”

Welke zijn je favoriete wedstrijden?

“Er zijn verschillende wedstrijden die ik, omwille van diverse redenen, graag rijd. Zo hebben we de Sezoensrally in Bocholt. Met het onverhard leunt het goed aan tegen mijn autocross verleden. Dan heb je natuurlijk de TAC Rally omdat het mijn thuisrally is. En ook den East Belgian Rally rijd ik graag. Deze rally wordt in een prachtige streek verreden,” besluit Jony.

Stannic
VAS
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X