Volgend weekend staat Jony Vande Walle met de Opel Corsa A aan de start in het criterium in de Rally van Haspengouw. Ook de andere criterium wedstrijden staan dit jaar op het programma aangevuld met enkele VAS-wedstrijden.

“Het is de bedoeling om dit jaar een volledig criterium kampioenschap te rijden,” aldus Jony Vande Walle. “In de criterium wedstrijden neemt Thierry Stroobant de nota’s voor zijn rekening. Verder zullen we samen ook aan de start staan van de Rally van Staden en de Rally van Zuid-Limburg. Daarnaast rijd ik ook enkele wedstrijden met mijn tante Nadine Vande Walle. Voorlopig staan de Rallysprint van Moorslede en de ORC Rally op de agenda.”

“In 2018 blijven we ook onze Opel Corsa A trouw. De wagen kreeg in de wintermaanden een opfrisbeurt en is weer klaar voor een seizoen rallyplezier.”

VAS
Stannic_animatie

Welke zijn je favoriete wedstrijden?

“Er zijn verschillende wedstrijden die ik, omwille van diverse redenen, graag rijd. Zo hebben we de Sezoensrally in Bocholt. Met het onverhard leunt het goed aan tegen mijn autocross verleden. Dan heb je natuurlijk de TAC Rally omdat het mijn thuisrally is. En ook den East Belgian Rally rijd ik graag. Deze rally wordt in een prachtige streek verreden,” besluit Jony.

VAS
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X