Volgend weekend staat Jony Vande Walle met de Opel Corsa A aan de start in het criterium in de Rally van Haspengouw. Ook de andere criterium wedstrijden staan dit jaar op het programma aangevuld met enkele VAS-wedstrijden.

“Het is de bedoeling om dit jaar een volledig criterium kampioenschap te rijden,” aldus Jony Vande Walle. “In de criterium wedstrijden neemt Thierry Stroobant de nota’s voor zijn rekening. Verder zullen we samen ook aan de start staan van de Rally van Staden en de Rally van Zuid-Limburg. Daarnaast rijd ik ook enkele wedstrijden met mijn tante Nadine Vande Walle. Voorlopig staan de Rallysprint van Moorslede en de ORC Rally op de agenda.”

“In 2018 blijven we ook onze Opel Corsa A trouw. De wagen kreeg in de wintermaanden een opfrisbeurt en is weer klaar voor een seizoen rallyplezier.”

RallyTime animated
KAMV

Welke zijn je favoriete wedstrijden?

“Er zijn verschillende wedstrijden die ik, omwille van diverse redenen, graag rijd. Zo hebben we de Sezoensrally in Bocholt. Met het onverhard leunt het goed aan tegen mijn autocross verleden. Dan heb je natuurlijk de TAC Rally omdat het mijn thuisrally is. En ook den East Belgian Rally rijd ik graag. Deze rally wordt in een prachtige streek verreden,” besluit Jony.

KAMV
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X