Een kampioenschap staat er niet op het programma van Luc Schoenmakers en Eddy Verdrengh. Het is de bedoeling om met de Opel Ascona veel wedstrijden te rijden in het ASAF kampioenschap. Zo is het team reeds ingeschreven in de Rallye de Hannut.

“De focus gaat dit jaar vooral naar ASAF wedstrijden,” vertelt Eddy Verdrengh. “Vanaf dit jaar rijden de historics er evenveel KP’s als de moderne wagens. Iets wat we natuurlijk toejuichen. Starten doen we in de Rallye de Hannut. Daarna was het de bedoeling om van start te gaan in de Rallye des Ardennes. De organisatoren hebben echter laten weten dat deze wedstrijd dit jaar niet doorgaat.”

De Opel Ascona werd, na de laatste rally van vorig jaar, terug helemaal in orde gemaakt. Verder werden er deze winterstop geen veranderingen aangebracht. Of toch…

VAS
63ste OVV

“Na vorig seizoen, waar de laatste wedstrijd de Rally van Zuid-Limburg was, werd alles netjes opgepoetst en werden enkele nieuwe stickers van sponsors aangebracht. Momenteel zijn er nog budget gesprekken bezig, maar normaal blijven we de steun krijgen van Dakwerken Cauwenberghs uit Tremelo , Autos Kris uit Boortmeerbeek , Thierry Frit uit Wespelaar , Traiteur Joeri Pletinckx uit Kampenhout, Gevelrenovatie De Groote is dan weer een nieuwe sponser en voor de stickers krijgen we de steun van Van Calster Lettering uit Wespelaar en als laatste Containerdienst de Peppers uit Boortmeerbeek. Deze mensen wil ik dan ook danken voor de steun.”

Tot slot laat Eddy Verdrengh weten dat het Historic Rally Festival in Phillippeville en de Boucles Chevrotinne op het programma staan.

VAS
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X