Een kampioenschap staat er niet op het programma van Luc Schoenmakers en Eddy Verdrengh. Het is de bedoeling om met de Opel Ascona veel wedstrijden te rijden in het ASAF kampioenschap. Zo is het team reeds ingeschreven in de Rallye de Hannut.

“De focus gaat dit jaar vooral naar ASAF wedstrijden,” vertelt Eddy Verdrengh. “Vanaf dit jaar rijden de historics er evenveel KP’s als de moderne wagens. Iets wat we natuurlijk toejuichen. Starten doen we in de Rallye de Hannut. Daarna was het de bedoeling om van start te gaan in de Rallye des Ardennes. De organisatoren hebben echter laten weten dat deze wedstrijd dit jaar niet doorgaat.”

De Opel Ascona werd, na de laatste rally van vorig jaar, terug helemaal in orde gemaakt. Verder werden er deze winterstop geen veranderingen aangebracht. Of toch…

BRC
VAS

“Na vorig seizoen, waar de laatste wedstrijd de Rally van Zuid-Limburg was, werd alles netjes opgepoetst en werden enkele nieuwe stickers van sponsors aangebracht. Momenteel zijn er nog budget gesprekken bezig, maar normaal blijven we de steun krijgen van Dakwerken Cauwenberghs uit Tremelo , Autos Kris uit Boortmeerbeek , Thierry Frit uit Wespelaar , Traiteur Joeri Pletinckx uit Kampenhout, Gevelrenovatie De Groote is dan weer een nieuwe sponser en voor de stickers krijgen we de steun van Van Calster Lettering uit Wespelaar en als laatste Containerdienst de Peppers uit Boortmeerbeek. Deze mensen wil ik dan ook danken voor de steun.”

Tot slot laat Eddy Verdrengh weten dat het Historic Rally Festival in Phillippeville en de Boucles Chevrotinne op het programma staan.

VAS
BRC
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X