Een kampioenschap staat er niet op het programma van Luc Schoenmakers en Eddy Verdrengh. Het is de bedoeling om met de Opel Ascona veel wedstrijden te rijden in het ASAF kampioenschap. Zo is het team reeds ingeschreven in de Rallye de Hannut.

“De focus gaat dit jaar vooral naar ASAF wedstrijden,” vertelt Eddy Verdrengh. “Vanaf dit jaar rijden de historics er evenveel KP’s als de moderne wagens. Iets wat we natuurlijk toejuichen. Starten doen we in de Rallye de Hannut. Daarna was het de bedoeling om van start te gaan in de Rallye des Ardennes. De organisatoren hebben echter laten weten dat deze wedstrijd dit jaar niet doorgaat.”

BRC
KAMV

De Opel Ascona werd, na de laatste rally van vorig jaar, terug helemaal in orde gemaakt. Verder werden er deze winterstop geen veranderingen aangebracht. Of toch…

“Na vorig seizoen, waar de laatste wedstrijd de Rally van Zuid-Limburg was, werd alles netjes opgepoetst en werden enkele nieuwe stickers van sponsors aangebracht. Momenteel zijn er nog budget gesprekken bezig, maar normaal blijven we de steun krijgen van Dakwerken Cauwenberghs uit Tremelo , Autos Kris uit Boortmeerbeek , Thierry Frit uit Wespelaar , Traiteur Joeri Pletinckx uit Kampenhout, Gevelrenovatie De Groote is dan weer een nieuwe sponser en voor de stickers krijgen we de steun van Van Calster Lettering uit Wespelaar en als laatste Containerdienst de Peppers uit Boortmeerbeek. Deze mensen wil ik dan ook danken voor de steun.”

Tot slot laat Eddy Verdrengh weten dat het Historic Rally Festival in Phillippeville en de Boucles Chevrotinne op het programma staan.

KAMV
BRC
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X