Met de Boucles Claveroises start volgend weekend het ASAF-kampioenschap. Het is dit seizoen ook meteen de eerste wedstrijd voor Dennis Degroote. Tijdens de voorstelling van de wagen noteerden we dat het team vooral wil schitteren in het VAS kampioenschap. Voor het zover is, staan er twee ASAF wedstrijden op het programma.

De Lancer kreeg een nieuwe ophanging die eind januari doorgedreven getest werd in Sivry-Rance. Tijdens die test kreeg Dennis Degroote assistentie van Piet en Sander Van Hoof. Samen werd er een goede basisafstelling gevonden. Tevens werd er veel aandacht besteed aan het testen van verschillende afstellingen. Het team laat dan ook weten dat ze er klaar voor zijn.

“De nieuwe ophanging geeft ons in de zware remzones meer vertrouwen en hierdoor is de wagen ook veel stabieler en sneller. Ik kijk vol vertrouwen uit naar de eerste wedstrijd die we gaan rijden, Boucles Claveroises, die meetelt voor het ASAF-kampioenschap tijdens het weekend van 17 en 18 februari. Deze wordt verreden op een parcours waar ik wel van hou, snel en technisch en meestal in vettige omstandigheden,” aldus Dennis Degroote.

Stannic_animatie
KAMV

“We gaan alles in het werk stellen om daar een mooi resultaat neer te zetten maar beseffen dat dat niet makkelijk zal zijn in deze mini Condroz-rally met ook enkele grote namen aan de start zoals Jean Frederiq Collignon en Jeremy Tomballe in hun Mitsubishi Lancers. Waarom ook niet de Engelsman Damien Cole die hier een Ford Fiesta WRC inzet en zoals ieder jaar komen er de week voor de start nog enkel grote namen bij.”

Stannic_animatie
KAMV
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X