Met de Boucles Claveroises start volgend weekend het ASAF-kampioenschap. Het is dit seizoen ook meteen de eerste wedstrijd voor Dennis Degroote. Tijdens de voorstelling van de wagen noteerden we dat het team vooral wil schitteren in het VAS kampioenschap. Voor het zover is, staan er twee ASAF wedstrijden op het programma.

De Lancer kreeg een nieuwe ophanging die eind januari doorgedreven getest werd in Sivry-Rance. Tijdens die test kreeg Dennis Degroote assistentie van Piet en Sander Van Hoof. Samen werd er een goede basisafstelling gevonden. Tevens werd er veel aandacht besteed aan het testen van verschillende afstellingen. Het team laat dan ook weten dat ze er klaar voor zijn.

“De nieuwe ophanging geeft ons in de zware remzones meer vertrouwen en hierdoor is de wagen ook veel stabieler en sneller. Ik kijk vol vertrouwen uit naar de eerste wedstrijd die we gaan rijden, Boucles Claveroises, die meetelt voor het ASAF-kampioenschap tijdens het weekend van 17 en 18 februari. Deze wordt verreden op een parcours waar ik wel van hou, snel en technisch en meestal in vettige omstandigheden,” aldus Dennis Degroote.

VAS
RT2

“We gaan alles in het werk stellen om daar een mooi resultaat neer te zetten maar beseffen dat dat niet makkelijk zal zijn in deze mini Condroz-rally met ook enkele grote namen aan de start zoals Jean Frederiq Collignon en Jeremy Tomballe in hun Mitsubishi Lancers. Waarom ook niet de Engelsman Damien Cole die hier een Ford Fiesta WRC inzet en zoals ieder jaar komen er de week voor de start nog enkel grote namen bij.”

KAMV
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X