Op één uitzondering na, geen Kevin Vandenbussche op de deelnemerslijsten in 2017. Dit seizoen komt daar echter opnieuw verandering in. Vanaf de TAC Rally in Tielt gaan we hem opnieuw aan het werk zien met Thomas Verweirder in een nieuw opgebouwde BMW E21.

“Mijn seizoen start normaal met de Rally van de Monteberg”, laat Kevin weten. “Daar ga ik hoogstwaarschijnlijk aan de start staan samen met Brecht Lavaert in diens BMW E30.”

BRC
RT2

“Daarna is het dan de beurt aan de BMW E21. Het is een door mij en Thomas Verweirder volledig nieuw gebouwde wagen. Een wagen om bij de historics te rijden. De bedoeling is om vanaf Tielt met deze wagen te starten. Het zou ideaal geweest zijn om vooraf nog een sprintje te kunnen rijden, maar daarvoor zal de tijd ontbreken.”

“Na de TAC Rally staan normaal ook nog de Rally van Ieper, East Belgian Rally, Omloop van Vlaanderen en de 6 Uren van Kortrijk op ons programma. Bedoeling is om dit jaar ervaring op te doen met deze wagen en om hem verder af te stelllen”, besluit Kevin.

RallyTime animated
VAS
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X