Op één uitzondering na, geen Kevin Vandenbussche op de deelnemerslijsten in 2017. Dit seizoen komt daar echter opnieuw verandering in. Vanaf de TAC Rally in Tielt gaan we hem opnieuw aan het werk zien met Thomas Verweirder in een nieuw opgebouwde BMW E21.

“Mijn seizoen start normaal met de Rally van de Monteberg”, laat Kevin weten. “Daar ga ik hoogstwaarschijnlijk aan de start staan samen met Brecht Lavaert in diens BMW E30.”

VAS
KAMV

“Daarna is het dan de beurt aan de BMW E21. Het is een door mij en Thomas Verweirder volledig nieuw gebouwde wagen. Een wagen om bij de historics te rijden. De bedoeling is om vanaf Tielt met deze wagen te starten. Het zou ideaal geweest zijn om vooraf nog een sprintje te kunnen rijden, maar daarvoor zal de tijd ontbreken.”

“Na de TAC Rally staan normaal ook nog de Rally van Ieper, East Belgian Rally, Omloop van Vlaanderen en de 6 Uren van Kortrijk op ons programma. Bedoeling is om dit jaar ervaring op te doen met deze wagen en om hem verder af te stelllen”, besluit Kevin.

Stannic_animatie
63ste OVV
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X