Thierry Neuville zal ook in dit jaar deelnemen aan de Legend Boucles. De winnaar van vorig jaar gaat dit jaar echter niet voor het klassement. Hij zal deelnemen met een Opel Corsa A, de wagen waarmee hij zijn carrière begon.

“Ik hou echt van deze rally. Het parkoers, de ambiance en het publiek in Bastogne zijn fantastisch”, laat Thierry optekenen. “We hebben ons super geamuseerd vorig jaar en ik wou er dit jaar graag opnieuw bij zijn. Hetzij op een andere manier. We rijden dit jaar enkel voor het plezier van de fans en voor onszelf.”

“We hebben de Opel Corsa gekocht waarmee ik mijn eerste Rally van Luxemburg reed en een heuvelklim in 2007,” aldus Thierry. “Samen met mijn broer hebben we de hele carrosserie gedaan in ons familieatelier in St. Vith. We hebben ook enkele verbeteringen aangebracht. Laat ons zeggen dat de wagen een beetje hybride zal zijn. Om die reden rijden we mee buiten het klassement. Omdat ik graag mijn tijden vergelijk, rijden we mee bij de categorie Legend en niet in de categorie Demo. Maar in het eindklassement zal je ons dus niet terugvinden.”

RT2
KAMV

RT2
RallyTime animated
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X