Thierry Neuville zal ook in dit jaar deelnemen aan de Legend Boucles. De winnaar van vorig jaar gaat dit jaar echter niet voor het klassement. Hij zal deelnemen met een Opel Corsa A, de wagen waarmee hij zijn carrière begon.

“Ik hou echt van deze rally. Het parkoers, de ambiance en het publiek in Bastogne zijn fantastisch”, laat Thierry optekenen. “We hebben ons super geamuseerd vorig jaar en ik wou er dit jaar graag opnieuw bij zijn. Hetzij op een andere manier. We rijden dit jaar enkel voor het plezier van de fans en voor onszelf.”

VAS
63ste OVV

“We hebben de Opel Corsa gekocht waarmee ik mijn eerste Rally van Luxemburg reed en een heuvelklim in 2007,” aldus Thierry. “Samen met mijn broer hebben we de hele carrosserie gedaan in ons familieatelier in St. Vith. We hebben ook enkele verbeteringen aangebracht. Laat ons zeggen dat de wagen een beetje hybride zal zijn. Om die reden rijden we mee buiten het klassement. Omdat ik graag mijn tijden vergelijk, rijden we mee bij de categorie Legend en niet in de categorie Demo. Maar in het eindklassement zal je ons dus niet terugvinden.”

VAS
Stannic
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X