Thierry Neuville zal ook in dit jaar deelnemen aan de Legend Boucles. De winnaar van vorig jaar gaat dit jaar echter niet voor het klassement. Hij zal deelnemen met een Opel Corsa A, de wagen waarmee hij zijn carrière begon.

“Ik hou echt van deze rally. Het parkoers, de ambiance en het publiek in Bastogne zijn fantastisch”, laat Thierry optekenen. “We hebben ons super geamuseerd vorig jaar en ik wou er dit jaar graag opnieuw bij zijn. Hetzij op een andere manier. We rijden dit jaar enkel voor het plezier van de fans en voor onszelf.”

“We hebben de Opel Corsa gekocht waarmee ik mijn eerste Rally van Luxemburg reed en een heuvelklim in 2007,” aldus Thierry. “Samen met mijn broer hebben we de hele carrosserie gedaan in ons familieatelier in St. Vith. We hebben ook enkele verbeteringen aangebracht. Laat ons zeggen dat de wagen een beetje hybride zal zijn. Om die reden rijden we mee buiten het klassement. Omdat ik graag mijn tijden vergelijk, rijden we mee bij de categorie Legend en niet in de categorie Demo. Maar in het eindklassement zal je ons dus niet terugvinden.”

RallyTime animated
KAMV

RallyTime animated
BRC
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X