In het begin van het seizoen stond deze rally niet op onze kalender. Hoewel ik steeds volhield nooit naar de punten te kijken en we ook steeds het motto hanteerden van: “we zien wel wat de toekomst brengt”, begon het toch te dagen dat we er niet slecht voor stonden. De wagen hield zich ook al de hele tijd goed, waarop we beslisten de Zuid-Limburg er alsnog bij te nemen. En we hebben er geen spijt van.

Het was een heel moeilijke rally, te danken aan de vettige wegen en de weersomstandigheden. Voor mezelf en de co, mijn vader, was het de eerste keer dat we samen in het duister zouden rijden. Onnodig te zeggen dat we beiden veel bijgeleerd hebben. De eerste boucle was het vooral zaak het parcours te leren kennen en af te tasten hoever we konden gaan. In het duister kwam het er op aan elkaars vertrouwen te winnen.

Bedankt aan Carbongear en Philcars voor de goede service en het leuke weekend in Gingelom en omstreken. Ook bedankt aan de supporters die voor de gelegenheid de verre verplaatsing maakten.

Stannic
RT2

Al bij al is alles goed verlopen. Met het opgebouwde vertrouwen kunnen we met een gerust gemoed richting 6u van Kortrijk trekken, de laatste wedstrijd van het VAS-seizoen. Bedoeling is om heelhuids én in schoonheid te eindigen. Middels de nodige sideways en het betere glijwerk willen we de supporters verwennen. Allen op post op de Lavano-site, op zaterdagavond!

Ik wil graag mijn sponsors nog eens in de bloemetjes zetten: GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortemark, Café De Dubbele Arend in Hooglede bij Tom en Gwenda , Dick en co uit Gullegem, frituur Shellys in Handzame, slagerij Klavertje uit Oostnieuwkerke, Brandstoffen Darvan in Houthulst,  EDesign, Metaalconstructie Jerry Decoene en mijn serviceteam.

Kenneth Geldhof

Stannic
BRC
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X