In het begin van het seizoen stond deze rally niet op onze kalender. Hoewel ik steeds volhield nooit naar de punten te kijken en we ook steeds het motto hanteerden van: “we zien wel wat de toekomst brengt”, begon het toch te dagen dat we er niet slecht voor stonden. De wagen hield zich ook al de hele tijd goed, waarop we beslisten de Zuid-Limburg er alsnog bij te nemen. En we hebben er geen spijt van.

Het was een heel moeilijke rally, te danken aan de vettige wegen en de weersomstandigheden. Voor mezelf en de co, mijn vader, was het de eerste keer dat we samen in het duister zouden rijden. Onnodig te zeggen dat we beiden veel bijgeleerd hebben. De eerste boucle was het vooral zaak het parcours te leren kennen en af te tasten hoever we konden gaan. In het duister kwam het er op aan elkaars vertrouwen te winnen.

Bedankt aan Carbongear en Philcars voor de goede service en het leuke weekend in Gingelom en omstreken. Ook bedankt aan de supporters die voor de gelegenheid de verre verplaatsing maakten.

BRC
VAS

Al bij al is alles goed verlopen. Met het opgebouwde vertrouwen kunnen we met een gerust gemoed richting 6u van Kortrijk trekken, de laatste wedstrijd van het VAS-seizoen. Bedoeling is om heelhuids én in schoonheid te eindigen. Middels de nodige sideways en het betere glijwerk willen we de supporters verwennen. Allen op post op de Lavano-site, op zaterdagavond!

Ik wil graag mijn sponsors nog eens in de bloemetjes zetten: GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortemark, Café De Dubbele Arend in Hooglede bij Tom en Gwenda , Dick en co uit Gullegem, frituur Shellys in Handzame, slagerij Klavertje uit Oostnieuwkerke, Brandstoffen Darvan in Houthulst,  EDesign, Metaalconstructie Jerry Decoene en mijn serviceteam.

Kenneth Geldhof

RT2
RallyTime animated
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X