In het begin van het seizoen stond deze rally niet op onze kalender. Hoewel ik steeds volhield nooit naar de punten te kijken en we ook steeds het motto hanteerden van: “we zien wel wat de toekomst brengt”, begon het toch te dagen dat we er niet slecht voor stonden. De wagen hield zich ook al de hele tijd goed, waarop we beslisten de Zuid-Limburg er alsnog bij te nemen. En we hebben er geen spijt van.

Het was een heel moeilijke rally, te danken aan de vettige wegen en de weersomstandigheden. Voor mezelf en de co, mijn vader, was het de eerste keer dat we samen in het duister zouden rijden. Onnodig te zeggen dat we beiden veel bijgeleerd hebben. De eerste boucle was het vooral zaak het parcours te leren kennen en af te tasten hoever we konden gaan. In het duister kwam het er op aan elkaars vertrouwen te winnen.

Bedankt aan Carbongear en Philcars voor de goede service en het leuke weekend in Gingelom en omstreken. Ook bedankt aan de supporters die voor de gelegenheid de verre verplaatsing maakten.

RallyTime animated
RT1

Al bij al is alles goed verlopen. Met het opgebouwde vertrouwen kunnen we met een gerust gemoed richting 6u van Kortrijk trekken, de laatste wedstrijd van het VAS-seizoen. Bedoeling is om heelhuids én in schoonheid te eindigen. Middels de nodige sideways en het betere glijwerk willen we de supporters verwennen. Allen op post op de Lavano-site, op zaterdagavond!

Ik wil graag mijn sponsors nog eens in de bloemetjes zetten: GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortemark, Café De Dubbele Arend in Hooglede bij Tom en Gwenda , Dick en co uit Gullegem, frituur Shellys in Handzame, slagerij Klavertje uit Oostnieuwkerke, Brandstoffen Darvan in Houthulst,  EDesign, Metaalconstructie Jerry Decoene en mijn serviceteam.

Kenneth Geldhof

Stannic_animatie
RT2
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X