2017 is het seizoen waarin Nick Toorré debuteerde met de nieuw opgebouwde Ford Sierra Cosworth. 2017 is ook het seizoen waarin hij het heel druk had op professioneel vlak met het opstarten van zijn eigen zaak. Het aantal wedstrijden waarin de garagist dit jaar aan de start kwam, beperkt zich dan ook tot een viertal. Afsluiten wil hij in ieder geval in schoonheid doen in de 6 Uren van Kortrijk.

“Het is inderdaad een druk jaar geweest,” vertelt Nick. “Het opstarten van mijn eigen zaak, daarbij de verhuis en de bouw van een hangar. Mijn nieuwe zaak heeft dit jaar ook absoluut voorrang gekregen op de rally.”

Stannic_animatie
RT1

“Hierdoor hebben we dit jaar een beperkt programma afgewerkt. In Kortrijk, waar ik samen met Jurgen Coeman aan de start sta, wil ik de wagen nog beter leren kennen. Dit om klaar te zijn om de volgende stap te zetten. Het is immers de bedoeling om met de Ford Sierra Cosworth enkele wedstrijden in het Belgisch kampioenschap te rijden. Een volledig seizoen zal het in 2018 nog niet zijn.”

RT2
BRC
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X