2017 is het seizoen waarin Nick Toorré debuteerde met de nieuw opgebouwde Ford Sierra Cosworth. 2017 is ook het seizoen waarin hij het heel druk had op professioneel vlak met het opstarten van zijn eigen zaak. Het aantal wedstrijden waarin de garagist dit jaar aan de start kwam, beperkt zich dan ook tot een viertal. Afsluiten wil hij in ieder geval in schoonheid doen in de 6 Uren van Kortrijk.

“Het is inderdaad een druk jaar geweest,” vertelt Nick. “Het opstarten van mijn eigen zaak, daarbij de verhuis en de bouw van een hangar. Mijn nieuwe zaak heeft dit jaar ook absoluut voorrang gekregen op de rally.”

“Hierdoor hebben we dit jaar een beperkt programma afgewerkt. In Kortrijk, waar ik samen met Jurgen Coeman aan de start sta, wil ik de wagen nog beter leren kennen. Dit om klaar te zijn om de volgende stap te zetten. Het is immers de bedoeling om met de Ford Sierra Cosworth enkele wedstrijden in het Belgisch kampioenschap te rijden. Een volledig seizoen zal het in 2018 nog niet zijn.”

KAMV
RallyTime animated

RallyTime animated
BRC
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X