Eerder konden we reeds berichten dat Yannic Sterken de nota’s zal lezen voor Hans Weijs in de 6 Uren van Kortrijk, de laatste wedstrijd van het VAS-kampioenschap. Voor het zover is komt hij eerst nog aan de start in zijn thuisrally, de Rally van Zuid-limburg.

“Inderdaad. In de Rally van Zuid-Limburg start ik aan de zijde van Bert Truyens,” bevestigt Yannic. “In Waremme hebben we ook samen gereden. In Sint-Truiden starten we met de BMW M3 Compact die ik enkele maanden geleden gekocht heb. We zien dit vooral als een test.”

“Het is niet zo dat Bert Truyens volgend jaar met deze wagen gaat rijden. Bert gaat deze winter de ex -Diels BMW volledig in orde zetten. Grootse plannen met mijn BMW Compact heb ik niet. We gaan hem nu testen en een stukje optimaliseren. Verder is het de bedoeling om hem volgend jaar beperkt te verhuren.”

KAMV
RallyTime animated

RT1
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X