Eerder konden we reeds berichten dat Yannic Sterken de nota’s zal lezen voor Hans Weijs in de 6 Uren van Kortrijk, de laatste wedstrijd van het VAS-kampioenschap. Voor het zover is komt hij eerst nog aan de start in zijn thuisrally, de Rally van Zuid-limburg.

“Inderdaad. In de Rally van Zuid-Limburg start ik aan de zijde van Bert Truyens,” bevestigt Yannic. “In Waremme hebben we ook samen gereden. In Sint-Truiden starten we met de BMW M3 Compact die ik enkele maanden geleden gekocht heb. We zien dit vooral als een test.”

VAS
63ste OVV

“Het is niet zo dat Bert Truyens volgend jaar met deze wagen gaat rijden. Bert gaat deze winter de ex -Diels BMW volledig in orde zetten. Grootse plannen met mijn BMW Compact heb ik niet. We gaan hem nu testen en een stukje optimaliseren. Verder is het de bedoeling om hem volgend jaar beperkt te verhuren.”

RT1
VAS
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X