Eerder konden we reeds berichten dat Yannic Sterken de nota’s zal lezen voor Hans Weijs in de 6 Uren van Kortrijk, de laatste wedstrijd van het VAS-kampioenschap. Voor het zover is komt hij eerst nog aan de start in zijn thuisrally, de Rally van Zuid-limburg.

“Inderdaad. In de Rally van Zuid-Limburg start ik aan de zijde van Bert Truyens,” bevestigt Yannic. “In Waremme hebben we ook samen gereden. In Sint-Truiden starten we met de BMW M3 Compact die ik enkele maanden geleden gekocht heb. We zien dit vooral als een test.”

“Het is niet zo dat Bert Truyens volgend jaar met deze wagen gaat rijden. Bert gaat deze winter de ex -Diels BMW volledig in orde zetten. Grootse plannen met mijn BMW Compact heb ik niet. We gaan hem nu testen en een stukje optimaliseren. Verder is het de bedoeling om hem volgend jaar beperkt te verhuren.”

KAMV
VAS

BRC
VAS
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X