Bijna was de wedstrijd van de kalender verdwenen. TopSpeed Rally Club Haspengouw liet het echter zover niet komen en nam de organisatie over in 2015. Ze deden er alles aan om deze rally in de Haspengouwstreek nieuw leven in te blazen. Mede dankzij de modderige en gladde wegen, die voor het nodige spektakel zorgen, zijn daar volledig in geslaagd. Zelfs in die mate dat men hoogstwaarschijnlijk een deelnemersstop moet inlassen bij hun 3de editie van de Rally van Zuid-Limburg.

“Momenteel staan er reeds 94 teams op de voorlopige deelnemerslijst,” laat TRCH weten. “Met de voorziene timing kunnen we 90 teams laten starten. Nu weten we uit ervaring dat niet iedereen die zich inschrijft ook effectief start. Daarom willen we graag een oproep doen naar de ingeschreven teams. Wanneer je niet kan starten, laat het ons zo snel mogelijk weten. Dan kunnen wij de vrijgekomen plaats doorgeven aan een ander team. Dit geldt trouwens ook voor deelnemers aan de Regularity van Zuid-Limburg.”

 

RT2
RallyTime animated

BRC
VAS
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X