Bijna was de wedstrijd van de kalender verdwenen. TopSpeed Rally Club Haspengouw liet het echter zover niet komen en nam de organisatie over in 2015. Ze deden er alles aan om deze rally in de Haspengouwstreek nieuw leven in te blazen. Mede dankzij de modderige en gladde wegen, die voor het nodige spektakel zorgen, zijn daar volledig in geslaagd. Zelfs in die mate dat men hoogstwaarschijnlijk een deelnemersstop moet inlassen bij hun 3de editie van de Rally van Zuid-Limburg.

“Momenteel staan er reeds 94 teams op de voorlopige deelnemerslijst,” laat TRCH weten. “Met de voorziene timing kunnen we 90 teams laten starten. Nu weten we uit ervaring dat niet iedereen die zich inschrijft ook effectief start. Daarom willen we graag een oproep doen naar de ingeschreven teams. Wanneer je niet kan starten, laat het ons zo snel mogelijk weten. Dan kunnen wij de vrijgekomen plaats doorgeven aan een ander team. Dit geldt trouwens ook voor deelnemers aan de Regularity van Zuid-Limburg.”

 

RT2
Stannic

RT1
Stannic
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X