De interesse in de Kempenrally is groot. Zowel bij het publiek als bij de vrijwilligers. En ook de interesse van de deelnemers blijft niet uit. Omdat de organisatoren ook reeds inschrijvingen ontvangen hebben uit het buitenland is de website www.kempenrally.be nu in drie talen beschikbaar.  Daarnaast kan men ook een One Day Event Pass aanvragen vanop de website. Een mooie inspanning van de organisatoren.

De afgelopen weken werd door de organisatie hard gewerkt om van de Kempenrally opnieuw een topevenement te maken met de grandeur van weleer. De zes verschillende klassementsproeven staan inmiddels op punt en het veiligheidsboek werd goedgekeurd door de RACB. Twee klassementsproeven worden in thuisbasis Turnhout georganiseerd, waar tevens ook het podium aan de Grote Markt wordt ingericht. Verder trekken we naar de gemeentes Rijkevorsel en Lille die telkens één proef voor hun rekening nemen en steken we net de Nederlandse grens over naar de gemeente Baarle-Nassau waar ook twee proeven werden uitgetekend.

Vele vrijwilligers meldden zich reeds aan om deze volbloed Kempische regularitywedstrijd mee in goede banen te leiden. We zijn blij met de interesse van het brede publiek en de media die al de nodige aandacht besteedde aan de Kempenrally en dit ook de komende weken zeker nog zal blijven doen. De inschrijvingen lopen ondertussen vlot binnen. Zo kunnen we reeds melden dat niet enkel deelnemers van over de taalgrens, maar tevens ook uit het buitenland hun inschrijving al hebben binnen gestuurd. Voor deze deelnemers is het handig te weten dat onze website nu in drie talen operationeel is (Nederlands – Frans – Engels) en dat het particulier reglement nu in deze drie talen beschikbaar is.

BRC
VAS

Belangrijk voor de deelnemers aan de klasse met gemiddelde 60km/u, dewelke niet beschikken over een RACB licentie, is dat zij ook een One Day Event Pass kunnen aanvragen via de deelnemerspagina op de website www.kempenrally.be.

KAMV
RT2
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X