De interesse in de Kempenrally is groot. Zowel bij het publiek als bij de vrijwilligers. En ook de interesse van de deelnemers blijft niet uit. Omdat de organisatoren ook reeds inschrijvingen ontvangen hebben uit het buitenland is de website www.kempenrally.be nu in drie talen beschikbaar.  Daarnaast kan men ook een One Day Event Pass aanvragen vanop de website. Een mooie inspanning van de organisatoren.

De afgelopen weken werd door de organisatie hard gewerkt om van de Kempenrally opnieuw een topevenement te maken met de grandeur van weleer. De zes verschillende klassementsproeven staan inmiddels op punt en het veiligheidsboek werd goedgekeurd door de RACB. Twee klassementsproeven worden in thuisbasis Turnhout georganiseerd, waar tevens ook het podium aan de Grote Markt wordt ingericht. Verder trekken we naar de gemeentes Rijkevorsel en Lille die telkens één proef voor hun rekening nemen en steken we net de Nederlandse grens over naar de gemeente Baarle-Nassau waar ook twee proeven werden uitgetekend.

Vele vrijwilligers meldden zich reeds aan om deze volbloed Kempische regularitywedstrijd mee in goede banen te leiden. We zijn blij met de interesse van het brede publiek en de media die al de nodige aandacht besteedde aan de Kempenrally en dit ook de komende weken zeker nog zal blijven doen. De inschrijvingen lopen ondertussen vlot binnen. Zo kunnen we reeds melden dat niet enkel deelnemers van over de taalgrens, maar tevens ook uit het buitenland hun inschrijving al hebben binnen gestuurd. Voor deze deelnemers is het handig te weten dat onze website nu in drie talen operationeel is (Nederlands – Frans – Engels) en dat het particulier reglement nu in deze drie talen beschikbaar is.

RT1
KAMV

Belangrijk voor de deelnemers aan de klasse met gemiddelde 60km/u, dewelke niet beschikken over een RACB licentie, is dat zij ook een One Day Event Pass kunnen aanvragen via de deelnemerspagina op de website www.kempenrally.be.

BRC
VAS
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X