Met de 44ste Rallye du Condroz is Niels Reynvoet reeds toe aan zijn zevende wedstrijd in het Belgian Rally Championship. Om optimaal aan de start te komen, werd er forfait gegeven in de East Belgian Rally. De Ford Fiesta, die voor de Condroz nog een nieuw jasje aangemeten krijgt, is er klaar voor. Net zoals het team, laat co Eddy Van de Vivere weten.

“We staan terug paraat. We zijn klaar voor de Condroz,” laat een enthousiaste Eddy Van de Vivere optekenen. “Na onze tegenslag in de Omloop van Vlaanderen hebben we doelbewust forfait gegeven voor de East Belgian Rally. Dit deden we om ons optimaal te kunnen voorbereiden op de Condroz, toch wel de finale van het Belgisch kampioenschap. Onze doelstelling is om de wagen aan de finish te brengen en zodoende veel ervaring op te doen.”

“Na de Omloop van Vlaanderen is er veel werk verzet om ons team op alle vlakken te versterken. Kurt Reynvoet, onze manager en tevens de vader van Niels, heeft dan ook alles in het werk gezet om ons dit jaar nog aan de start te krijgen van de Condroz en de 6 Uren van Kortrijk. En daarbij zal het niet blijven, heeft hij laten weten. Maar meer hierover later,” lacht Eddy.

RT2
RT1

Stannic
VAS
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X