Met de 44ste Rallye du Condroz is Niels Reynvoet reeds toe aan zijn zevende wedstrijd in het Belgian Rally Championship. Om optimaal aan de start te komen, werd er forfait gegeven in de East Belgian Rally. De Ford Fiesta, die voor de Condroz nog een nieuw jasje aangemeten krijgt, is er klaar voor. Net zoals het team, laat co Eddy Van de Vivere weten.

“We staan terug paraat. We zijn klaar voor de Condroz,” laat een enthousiaste Eddy Van de Vivere optekenen. “Na onze tegenslag in de Omloop van Vlaanderen hebben we doelbewust forfait gegeven voor de East Belgian Rally. Dit deden we om ons optimaal te kunnen voorbereiden op de Condroz, toch wel de finale van het Belgisch kampioenschap. Onze doelstelling is om de wagen aan de finish te brengen en zodoende veel ervaring op te doen.”

“Na de Omloop van Vlaanderen is er veel werk verzet om ons team op alle vlakken te versterken. Kurt Reynvoet, onze manager en tevens de vader van Niels, heeft dan ook alles in het werk gezet om ons dit jaar nog aan de start te krijgen van de Condroz en de 6 Uren van Kortrijk. En daarbij zal het niet blijven, heeft hij laten weten. Maar meer hierover later,” lacht Eddy.

VAS
RT2

RT2
RT1
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X