Dat Steve Fernandes niet met de Peugeot 207 S2000 aan de start van de Condroz zou verschijnen, wisten we al langer. Begin deze week twijfelde de Luxemburgse garagehouder nog tussen een R5 of een WRC. Ondertussen is de kogel door de kerk. Steve Fernandes kiest voor de DS3 RRC uit de stallen van D-MAX Racing.

De Citroën DS3 WRC met chassisnummer 10 is sinds 2014 eigendom van D-MAX Racing. Het is voor Steve Fernandes geen onbekende wagen. Dit jaar eindigde hij, achter het stuur van deze wagen, net naast het podium in de Rallye Lëtzebuerg.

In de Condroz zal Steve met de wagen aantreden in RRC-configuratie. In deze configuratie was de wagen trouwens reeds te bewonderen in het Belgian Rally Championship. Cédric Cherain reed er dit jaar mee naar winst in de Spa Rally, maar werd achteraf wel gediskwalificeerd omwille van het rijden met niet gehomologeerde banden.

VAS
RallyTime animated

KAMV
BRC
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X