Dat Steve Fernandes niet met de Peugeot 207 S2000 aan de start van de Condroz zou verschijnen, wisten we al langer. Begin deze week twijfelde de Luxemburgse garagehouder nog tussen een R5 of een WRC. Ondertussen is de kogel door de kerk. Steve Fernandes kiest voor de DS3 RRC uit de stallen van D-MAX Racing.

De Citroën DS3 WRC met chassisnummer 10 is sinds 2014 eigendom van D-MAX Racing. Het is voor Steve Fernandes geen onbekende wagen. Dit jaar eindigde hij, achter het stuur van deze wagen, net naast het podium in de Rallye Lëtzebuerg.

In de Condroz zal Steve met de wagen aantreden in RRC-configuratie. In deze configuratie was de wagen trouwens reeds te bewonderen in het Belgian Rally Championship. Cédric Cherain reed er dit jaar mee naar winst in de Spa Rally, maar werd achteraf wel gediskwalificeerd omwille van het rijden met niet gehomologeerde banden.

BRC
VAS

KAMV
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X