Als Romain Delhez op een deelnemerslijst staat, verwacht je bijna automatisch dat er Opel Adam achter zijn naam staat. Al bijna vier volledige seizoenen rijdt hij nu met een Opel Adam. In de 44ste Rallye du Condroz pakt hij echter uit met een hele andere wagen. Namelijk de ex-Weijs BMW 130i uit de stallen van Schmid Racing, ook gekend als ‘The Beast’.

63ste OVV
Stannic_animatie

Met de Opel Adam Cup boekt Romain dit jaar mooie resultaten in de ADAC Opel Rallye Cup, een competitie waar ook Grégoire Munster aan deelneemt. Daarnaast bewees hij ook dat hij met de Opel Adam R2 zijn mannetje kan staan. Zo finishte hij dit jaar als eerste junior in de Spa Rally op een 6de plaats algemeen.

In de Condroz rally start Romain Delhez echter niet met de Opel Adam. Hij heeft een akkoord afgesloten met Schmid Racing om te starten met de ex-Snijers, ex-Weijs BMW 130i. “Alles is rond,” laat hij ons weten. “We hebben beide ons akkoord gegeven. Enkel de handtekening moet nog geplaatst worden.”

KAMV
BRC
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X