Als Romain Delhez op een deelnemerslijst staat, verwacht je bijna automatisch dat er Opel Adam achter zijn naam staat. Al bijna vier volledige seizoenen rijdt hij nu met een Opel Adam. In de 44ste Rallye du Condroz pakt hij echter uit met een hele andere wagen. Namelijk de ex-Weijs BMW 130i uit de stallen van Schmid Racing, ook gekend als ‘The Beast’.

Met de Opel Adam Cup boekt Romain dit jaar mooie resultaten in de ADAC Opel Rallye Cup, een competitie waar ook Grégoire Munster aan deelneemt. Daarnaast bewees hij ook dat hij met de Opel Adam R2 zijn mannetje kan staan. Zo finishte hij dit jaar als eerste junior in de Spa Rally op een 6de plaats algemeen.

RT1
RT2

In de Condroz rally start Romain Delhez echter niet met de Opel Adam. Hij heeft een akkoord afgesloten met Schmid Racing om te starten met de ex-Snijers, ex-Weijs BMW 130i. “Alles is rond,” laat hij ons weten. “We hebben beide ons akkoord gegeven. Enkel de handtekening moet nog geplaatst worden.”

BRC
RallyTime animated
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X