Doordat op de Rally van Staden alles heel goed verlopen was en we ook de Aarova Rallysprint van Oudenaarde zonder enig probleem konden uitrijden, vertrokken we met een gerust gevoel naar de Hemicuda-rally, in en rond Koekelare.

KP Kortemark ligt op een 2-tal kilometer van onze thuisbasis en is dus bekend terrein voor ons. Met de regenval van de vorige dagen en de boeren die nog snel maïs uitgereden hadden, wisten we dat het zeer vuil en vettig zou liggen. Dit zagen we helemaal zitten. Echter nog voor we konden starten op KP Kortemark werd deze geneutraliseerd.

KP Houthulst en Koekelare konden we wel aanvangen en uitrijden. Na de service, dewelke geen problemen aan het licht bracht, vertrokken we met een gerust hart naar KP Kortemark. Nu konden we wel starten, voor ’t eerst en ook voor ’t laatst, want bij de derde boucle werd deze alweer geannuleerd.

Dan moesten we maar alles op alles zetten op de laatste twee KP’s. We hebben alles gegeven wat wij, én de wagen, nog hadden en natuurlijk; des te dwarser, des te beter. Zonder bezig te zijn met de tijden die we reden en de einduitslag werden we alsnog winnaar in onze klasse, 2E.

RT2
VAS

Verder wou ik nog even reclame maken voor ons 2de eetfestijn, op 28 oktober.
Dit jaar is het BBQ en er zijn nog plaatsen vrij. Iedereen welkom!
Neem gerust contact met mij op voor kaarten 😀

Graag had ik mijn sponsors via deze weg ook even in de kijker gezet en bedankt.
GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortermark, Café De Dubbele Arend bij Tom en Gwenda, Dick & Co uit Gullegem, frituur Shelly’s uit Handzame, Slagerij Klavertje uit Oostnieuwkerke, brandstoffen Darvan uit Houthulst, metaalconstructie Jerry Decoene en EDesign.
Last but not least, mijn service-team, allemaal ne DIKKE merci!

KAMV
VAS
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X