Doordat op de Rally van Staden alles heel goed verlopen was en we ook de Aarova Rallysprint van Oudenaarde zonder enig probleem konden uitrijden, vertrokken we met een gerust gevoel naar de Hemicuda-rally, in en rond Koekelare.

KP Kortemark ligt op een 2-tal kilometer van onze thuisbasis en is dus bekend terrein voor ons. Met de regenval van de vorige dagen en de boeren die nog snel maïs uitgereden hadden, wisten we dat het zeer vuil en vettig zou liggen. Dit zagen we helemaal zitten. Echter nog voor we konden starten op KP Kortemark werd deze geneutraliseerd.

KP Houthulst en Koekelare konden we wel aanvangen en uitrijden. Na de service, dewelke geen problemen aan het licht bracht, vertrokken we met een gerust hart naar KP Kortemark. Nu konden we wel starten, voor ’t eerst en ook voor ’t laatst, want bij de derde boucle werd deze alweer geannuleerd.

Dan moesten we maar alles op alles zetten op de laatste twee KP’s. We hebben alles gegeven wat wij, én de wagen, nog hadden en natuurlijk; des te dwarser, des te beter. Zonder bezig te zijn met de tijden die we reden en de einduitslag werden we alsnog winnaar in onze klasse, 2E.

Stannic
RT2

Verder wou ik nog even reclame maken voor ons 2de eetfestijn, op 28 oktober.
Dit jaar is het BBQ en er zijn nog plaatsen vrij. Iedereen welkom!
Neem gerust contact met mij op voor kaarten 😀

Graag had ik mijn sponsors via deze weg ook even in de kijker gezet en bedankt.
GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortermark, Café De Dubbele Arend bij Tom en Gwenda, Dick & Co uit Gullegem, frituur Shelly’s uit Handzame, Slagerij Klavertje uit Oostnieuwkerke, brandstoffen Darvan uit Houthulst, metaalconstructie Jerry Decoene en EDesign.
Last but not least, mijn service-team, allemaal ne DIKKE merci!

Stannic
63ste OVV
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X