Simon Puype staat dit weekend aan de start van de Hemicuda Rally met de Opel Ascona. De wagen werd na de Short Rally van de Monteberg volledig vernieuwd en heeft ondertussen ook een nieuw jasje gekregen. Wij polsten naar de verwachtingen van Simon.

“We hebben startnummer 19 dit weekend,” vertelt hij. “Wanneer we een plaatsje net binnen de top 10 kunnen bemachtigen, lijkt me dat niet verkeerd te zijn. Zeker als we kijken wie er allemaal deelneemt dit weekend.”

“Ik hoop alvast op een droog parcours. Het zal sowieso al vettig zijn… We gaan rustig opbouwen en zien dan wel waar we uitkomen. Ik wil tot slot van deze gelegenheid nog eens gebruik maken om de sponsors te bedanken voor hun steun,” besluit Simon.

RT1
BRC

Stannic
BRC
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X