Simon Puype staat dit weekend aan de start van de Hemicuda Rally met de Opel Ascona. De wagen werd na de Short Rally van de Monteberg volledig vernieuwd en heeft ondertussen ook een nieuw jasje gekregen. Wij polsten naar de verwachtingen van Simon.

“We hebben startnummer 19 dit weekend,” vertelt hij. “Wanneer we een plaatsje net binnen de top 10 kunnen bemachtigen, lijkt me dat niet verkeerd te zijn. Zeker als we kijken wie er allemaal deelneemt dit weekend.”

“Ik hoop alvast op een droog parcours. Het zal sowieso al vettig zijn… We gaan rustig opbouwen en zien dan wel waar we uitkomen. Ik wil tot slot van deze gelegenheid nog eens gebruik maken om de sponsors te bedanken voor hun steun,” besluit Simon.

KAMV
BRC

RallyTime animated
BRC
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X