Simon Puype staat dit weekend aan de start van de Hemicuda Rally met de Opel Ascona. De wagen werd na de Short Rally van de Monteberg volledig vernieuwd en heeft ondertussen ook een nieuw jasje gekregen. Wij polsten naar de verwachtingen van Simon.

“We hebben startnummer 19 dit weekend,” vertelt hij. “Wanneer we een plaatsje net binnen de top 10 kunnen bemachtigen, lijkt me dat niet verkeerd te zijn. Zeker als we kijken wie er allemaal deelneemt dit weekend.”

“Ik hoop alvast op een droog parcours. Het zal sowieso al vettig zijn… We gaan rustig opbouwen en zien dan wel waar we uitkomen. Ik wil tot slot van deze gelegenheid nog eens gebruik maken om de sponsors te bedanken voor hun steun,” besluit Simon.

RallyTime animated
RT1

KAMV
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X