Met de Hemicuda Rally staat Didier Spillebeen aan de start van zijn voorlaatste wedstrijd dit seizoen. Stefanie Vercaigne zal de nota’s verzorgen op de proeven rond Koekelare waar de blauwe BMW nummer 19 op de deuren krijgt.

“Ik kijk er echt naar uit om opnieuw plaats te nemen naast Didier,” laat Stefanie weten. “Didier is een vriend van mijn man Jelle Segers. Vroeger sleutelden ze altijd samen aan de wagens. Ondertussen rijdt Jelle ook zelf.”

“Jelle behaalde recent nog de 2de plaats in het criterium in de Omloop van Vlaanderen,” pikt Didier in. “Op de wedstrijden waar we beide starten, staan we steeds samen op de service. Vorig jaar nam Stefanie reeds twee maal plaats in het rechterzitje. Door motorpech haalden we echter de finish niet. Hopelijk blijven we van pech gespaard.”

Stannic
RT1

“Het weekend is voor mij alvast geslaagd als we zondag allemaal terug veilig in ons bed liggen,” aldus Stefanie. “Ik verwacht dat ik dan kan terug kijken op een toffe dag. Eentje met heel veel fun en plezier.”

“Na de geslaagde Omloop van Vlaanderen kan ik wel stellen dat ik in het goede ritme zit. Ik kijk er dan ook naar uit om zondag in Koekelare te starten. De voorspelde regen ligt me wel. We zien wel waar we uitkomen,” rondt Didier af.

RT2
RT1
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X