Met de Hemicuda Rally staat Didier Spillebeen aan de start van zijn voorlaatste wedstrijd dit seizoen. Stefanie Vercaigne zal de nota’s verzorgen op de proeven rond Koekelare waar de blauwe BMW nummer 19 op de deuren krijgt.

“Ik kijk er echt naar uit om opnieuw plaats te nemen naast Didier,” laat Stefanie weten. “Didier is een vriend van mijn man Jelle Segers. Vroeger sleutelden ze altijd samen aan de wagens. Ondertussen rijdt Jelle ook zelf.”

“Jelle behaalde recent nog de 2de plaats in het criterium in de Omloop van Vlaanderen,” pikt Didier in. “Op de wedstrijden waar we beide starten, staan we steeds samen op de service. Vorig jaar nam Stefanie reeds twee maal plaats in het rechterzitje. Door motorpech haalden we echter de finish niet. Hopelijk blijven we van pech gespaard.”

BRC
VAS

“Het weekend is voor mij alvast geslaagd als we zondag allemaal terug veilig in ons bed liggen,” aldus Stefanie. “Ik verwacht dat ik dan kan terug kijken op een toffe dag. Eentje met heel veel fun en plezier.”

“Na de geslaagde Omloop van Vlaanderen kan ik wel stellen dat ik in het goede ritme zit. Ik kijk er dan ook naar uit om zondag in Koekelare te starten. De voorspelde regen ligt me wel. We zien wel waar we uitkomen,” rondt Didier af.

BRC
RT2
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X