Met de Hemicuda Rally staat Didier Spillebeen aan de start van zijn voorlaatste wedstrijd dit seizoen. Stefanie Vercaigne zal de nota’s verzorgen op de proeven rond Koekelare waar de blauwe BMW nummer 19 op de deuren krijgt.

“Ik kijk er echt naar uit om opnieuw plaats te nemen naast Didier,” laat Stefanie weten. “Didier is een vriend van mijn man Jelle Segers. Vroeger sleutelden ze altijd samen aan de wagens. Ondertussen rijdt Jelle ook zelf.”

“Jelle behaalde recent nog de 2de plaats in het criterium in de Omloop van Vlaanderen,” pikt Didier in. “Op de wedstrijden waar we beide starten, staan we steeds samen op de service. Vorig jaar nam Stefanie reeds twee maal plaats in het rechterzitje. Door motorpech haalden we echter de finish niet. Hopelijk blijven we van pech gespaard.”

BRC
RallyTime animated

“Het weekend is voor mij alvast geslaagd als we zondag allemaal terug veilig in ons bed liggen,” aldus Stefanie. “Ik verwacht dat ik dan kan terug kijken op een toffe dag. Eentje met heel veel fun en plezier.”

“Na de geslaagde Omloop van Vlaanderen kan ik wel stellen dat ik in het goede ritme zit. Ik kijk er dan ook naar uit om zondag in Koekelare te starten. De voorspelde regen ligt me wel. We zien wel waar we uitkomen,” rondt Didier af.

RT1
RT2
BRC
Rallye de Wallonie - Niels Reynvoet wint na een waanzinnig spannende finale
BRC
2WD Trophy - Vanton favoriet in Rallye de Wallonie
BRC
HBRC - Emile Tollet mikt op de dubbel in Rallye de Wallonie
BRC
Rallye de Wallonie - Vincent Verschueren: “Onze eigen wedstrijd rijden”
Rally van Wallonië - Thierry Schloesser op titeljacht in Divisie 2
BRC
JBRC - Rallye de Wallonie - Zware concurrentie voor leider Jonas Dewilde
BRC
Genummerde deelnemerslijst Rallye de Wallonie
BRC
Elke BRC Powerstage voortaan live op TV
BRC
Mooi deelnemersveld voor 41ste Rallye de Wallonie
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
X