Dit weekend zijn de Oostkantons het decor voor de voorlaatste manche van het Belgisch Rally Kampioenschap, de East Belgian Rally. Een rally met een prachtig parkoers. Een wedstrijd met een niet te versmaden deelnemersveld. Daar hoort natuurlijk ook een passende openingswagen bij, een rol die op het lijf geschreven is van de Safety EVO.

“Back to Earth,” begint Wouter Muylle ons gesprek. De zaakvoerder van Carrosserie Muylle geniet nog na wanneer hij aan zijn laatste twee wedstrijden denkt. “Back to Earth. Na twee zeer mooie wedstrijden in de TeamFloral Ford Fiesta R5 start ik in de East Belgian Rally opnieuw met de vertrouwde Safety EVO.”

VAS
RT2

“Het parkoers of de timing heb ik nog niet bekeken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik daarvoor volledig op mijn co-piloot vertrouw. Wat ik wel reeds bekeken heb, is de weersvoorspelling. Ik rijd niet zo graag in regenweer en laat dat nu juist het voorspelde weer zijn. Het zou hele de dag kunnen gaan regenen. Nu het is nog maar een voorspelling en weer of geen weer… we gaan er het beste van maken. Met ED rallyteam aan mijn zijde ben ik er ook 100% zeker van dat dit gaat lukken. Verder alvast een dikke merci aan iedereen die me komt steunen tijdens de East Belgian Rally,” besluit Wouter Muylle.

RallyTime animated
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X