Dit weekend zijn de Oostkantons het decor voor de voorlaatste manche van het Belgisch Rally Kampioenschap, de East Belgian Rally. Een rally met een prachtig parkoers. Een wedstrijd met een niet te versmaden deelnemersveld. Daar hoort natuurlijk ook een passende openingswagen bij, een rol die op het lijf geschreven is van de Safety EVO.

“Back to Earth,” begint Wouter Muylle ons gesprek. De zaakvoerder van Carrosserie Muylle geniet nog na wanneer hij aan zijn laatste twee wedstrijden denkt. “Back to Earth. Na twee zeer mooie wedstrijden in de TeamFloral Ford Fiesta R5 start ik in de East Belgian Rally opnieuw met de vertrouwde Safety EVO.”

RallyTime animated
KAMV

“Het parkoers of de timing heb ik nog niet bekeken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik daarvoor volledig op mijn co-piloot vertrouw. Wat ik wel reeds bekeken heb, is de weersvoorspelling. Ik rijd niet zo graag in regenweer en laat dat nu juist het voorspelde weer zijn. Het zou hele de dag kunnen gaan regenen. Nu het is nog maar een voorspelling en weer of geen weer… we gaan er het beste van maken. Met ED rallyteam aan mijn zijde ben ik er ook 100% zeker van dat dit gaat lukken. Verder alvast een dikke merci aan iedereen die me komt steunen tijdens de East Belgian Rally,” besluit Wouter Muylle.

RT1
BRC
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X