Dit weekend zijn de Oostkantons het decor voor de voorlaatste manche van het Belgisch Rally Kampioenschap, de East Belgian Rally. Een rally met een prachtig parkoers. Een wedstrijd met een niet te versmaden deelnemersveld. Daar hoort natuurlijk ook een passende openingswagen bij, een rol die op het lijf geschreven is van de Safety EVO.

“Back to Earth,” begint Wouter Muylle ons gesprek. De zaakvoerder van Carrosserie Muylle geniet nog na wanneer hij aan zijn laatste twee wedstrijden denkt. “Back to Earth. Na twee zeer mooie wedstrijden in de TeamFloral Ford Fiesta R5 start ik in de East Belgian Rally opnieuw met de vertrouwde Safety EVO.”

VAS
BRC

“Het parkoers of de timing heb ik nog niet bekeken. Ik moet eerlijk bekennen dat ik daarvoor volledig op mijn co-piloot vertrouw. Wat ik wel reeds bekeken heb, is de weersvoorspelling. Ik rijd niet zo graag in regenweer en laat dat nu juist het voorspelde weer zijn. Het zou hele de dag kunnen gaan regenen. Nu het is nog maar een voorspelling en weer of geen weer… we gaan er het beste van maken. Met ED rallyteam aan mijn zijde ben ik er ook 100% zeker van dat dit gaat lukken. Verder alvast een dikke merci aan iedereen die me komt steunen tijdens de East Belgian Rally,” besluit Wouter Muylle.

RT2
KAMV
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X