“Al bij al zijn we tevreden met onze prestatie”, steekt Lieven Brulez van wal. Van de iets meer dan 100 ingeschrevenen eindigden we op een 62ste plaats van de 72 overgebleven wagens. In onze klasse 2D zijn we geëindigd op een verdienstelijke 2de plaats, tevens goed voor de 14de stek in div. 1-2.”

“Proef na proef verbeterden we onze tijden en hebben we weer heel wat bijgeleerd. Uiteindelijk strandden we op slechts 7 sec van de winnaar. Hadden we vanaf de start begonnen met ‘attaqueren’, dan had er misschien wel een eerste plaats in gezeten, wie weet?”

“Voor ons staan nog de rally van Doornik op het programma, alsook de Rally van Zuid-Limburg en de 6u van Kortrijk. In Doornik zal mijn broer, Frederik, het stuur overnemen en neem ik het rechterzitje in. In Zuid-Limburg en Kortrijk wisselen we de rollen dan weer om.”

RallyTime animated
BRC

“We houden er aan onze trouwe sponsors en supporters te danken. Ook een welgemeende dankuwel aan de fotografen en verslaggevers die ons voorzien van beeldmateriaal en verslagen.”

BRC
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X