De strijd in nog niet gestreden in het Belgisch rallykampioenschap. De debatten om de titel worden dit weekend opnieuw aangevat in Roeselare waar de 58ste Omloop van Vlaanderen verreden wordt. Wouter Muylle is dan ook best trots dat hij met een topwagen uit de stallen van TeamFloral deze debatten mag openen in zijn thuisrally. Een rally waar hij met zijn bedrijf Carrosserie Muylle ook een van de hoofdsponsors is.

“De Omloop van Vlaanderen is steeds het hoogtepunt van mijn rallyseizoen,” vertelt Wouter Muylle. “Het is voor mij persoonlijk een echte thuiswedstrijd. Ook voor mijn bedrijf Carrosserie Muylle is het een belangrijke wedstrijd aangezien we er mede hoofdsponsor zijn. Zo wordt de proef op de Zoning, op enkele honderden meters van mijn bedrijf, dan ook KP ‘Carrosserie Muylle’ Zoning genoemd.”

RallyTime animated
VAS

Net zoals in de TBR Rallysprint blijft de safety EVO op stal en rijdt Wouter Muylle met een Ford Fiesta R5.

“Het maakt deze editie nog specialer dan de voorgaande. In de TBR Rallysprint kon ik reeds proeven van de Ford Fiesta R5. Ik kijk er echt naar uit om het parkoers te openen met deze topwagen uit de stallen van TeamFloral. Trouwens verloopt de samenwerking met TeamFloral perfect. Ze leveren niet enkel een topwagen. Ook de begeleiding is zeer goed waardoor ik er echt van kan genieten.”

TeamFloral is trouwens niet het enige team waar Wouter Muylle op kan rekenen.

“Natuurlijk staat Eric D’Hoop ook in Roeselare klaar met zijn ED Rallyteam. Het ED Rallyteam zorgt ervoor dat ik me kan concentreren op de verkenningen en op het vervullen van mijn veiligheidsfunctie tijdens de wedstrijd. Alle andere taken nemen ze me uit handen. Daarom wil ik in Roeselare er een feest van maken voor alle ED Rallyteam leden,” besluit Wouter Muylle.

RT2
RallyTime animated
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X