De strijd in nog niet gestreden in het Belgisch rallykampioenschap. De debatten om de titel worden dit weekend opnieuw aangevat in Roeselare waar de 58ste Omloop van Vlaanderen verreden wordt. Wouter Muylle is dan ook best trots dat hij met een topwagen uit de stallen van TeamFloral deze debatten mag openen in zijn thuisrally. Een rally waar hij met zijn bedrijf Carrosserie Muylle ook een van de hoofdsponsors is.

63ste OVV
RallyTime animated

“De Omloop van Vlaanderen is steeds het hoogtepunt van mijn rallyseizoen,” vertelt Wouter Muylle. “Het is voor mij persoonlijk een echte thuiswedstrijd. Ook voor mijn bedrijf Carrosserie Muylle is het een belangrijke wedstrijd aangezien we er mede hoofdsponsor zijn. Zo wordt de proef op de Zoning, op enkele honderden meters van mijn bedrijf, dan ook KP ‘Carrosserie Muylle’ Zoning genoemd.”

Net zoals in de TBR Rallysprint blijft de safety EVO op stal en rijdt Wouter Muylle met een Ford Fiesta R5.

“Het maakt deze editie nog specialer dan de voorgaande. In de TBR Rallysprint kon ik reeds proeven van de Ford Fiesta R5. Ik kijk er echt naar uit om het parkoers te openen met deze topwagen uit de stallen van TeamFloral. Trouwens verloopt de samenwerking met TeamFloral perfect. Ze leveren niet enkel een topwagen. Ook de begeleiding is zeer goed waardoor ik er echt van kan genieten.”

TeamFloral is trouwens niet het enige team waar Wouter Muylle op kan rekenen.

“Natuurlijk staat Eric D’Hoop ook in Roeselare klaar met zijn ED Rallyteam. Het ED Rallyteam zorgt ervoor dat ik me kan concentreren op de verkenningen en op het vervullen van mijn veiligheidsfunctie tijdens de wedstrijd. Alle andere taken nemen ze me uit handen. Daarom wil ik in Roeselare er een feest van maken voor alle ED Rallyteam leden,” besluit Wouter Muylle.

VAS
63ste OVV
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X