De strijd in nog niet gestreden in het Belgisch rallykampioenschap. De debatten om de titel worden dit weekend opnieuw aangevat in Roeselare waar de 58ste Omloop van Vlaanderen verreden wordt. Wouter Muylle is dan ook best trots dat hij met een topwagen uit de stallen van TeamFloral deze debatten mag openen in zijn thuisrally. Een rally waar hij met zijn bedrijf Carrosserie Muylle ook een van de hoofdsponsors is.

“De Omloop van Vlaanderen is steeds het hoogtepunt van mijn rallyseizoen,” vertelt Wouter Muylle. “Het is voor mij persoonlijk een echte thuiswedstrijd. Ook voor mijn bedrijf Carrosserie Muylle is het een belangrijke wedstrijd aangezien we er mede hoofdsponsor zijn. Zo wordt de proef op de Zoning, op enkele honderden meters van mijn bedrijf, dan ook KP ‘Carrosserie Muylle’ Zoning genoemd.”

RT2
RallyTime animated

Net zoals in de TBR Rallysprint blijft de safety EVO op stal en rijdt Wouter Muylle met een Ford Fiesta R5.

“Het maakt deze editie nog specialer dan de voorgaande. In de TBR Rallysprint kon ik reeds proeven van de Ford Fiesta R5. Ik kijk er echt naar uit om het parkoers te openen met deze topwagen uit de stallen van TeamFloral. Trouwens verloopt de samenwerking met TeamFloral perfect. Ze leveren niet enkel een topwagen. Ook de begeleiding is zeer goed waardoor ik er echt van kan genieten.”

TeamFloral is trouwens niet het enige team waar Wouter Muylle op kan rekenen.

“Natuurlijk staat Eric D’Hoop ook in Roeselare klaar met zijn ED Rallyteam. Het ED Rallyteam zorgt ervoor dat ik me kan concentreren op de verkenningen en op het vervullen van mijn veiligheidsfunctie tijdens de wedstrijd. Alle andere taken nemen ze me uit handen. Daarom wil ik in Roeselare er een feest van maken voor alle ED Rallyteam leden,” besluit Wouter Muylle.

RallyTime animated
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X