Ongeveer drie jaar stond de BMW E21 te verkommeren. Tot aan de Rally van Staden waar Didier Ceenaeme hem opnieuw aan de start bracht. In de derde proef moest hij de wagen echter aan de kant zetten. Ondertussen is de BMW opnieuw startklaar en start Didier Ceenaeme in het criterium in de Omloop van Vlaanderen met nummer 211 op de deuren. Benny Deleu neemt de nota’s voor zijn rekening.

“Ik heb de wagen gekocht van Wim De Reu,” vertelt Didier Ceenaeme. “De BMW E21 stond al een tijdje aan de kant en ik vond het jammer dat hij daar stond te verkommeren. We hebben hem van een M3 motor voorzien en hem een volledig nieuwe look aangemeten.”

VAS
RT2

“De wagen was net voor de Rally van Staden klaar. De bedoeling was om hem daar te testen, om er de finish te halen. Dat is ons echter niet gelukt. Op de eerste proef, in de gietende regen, waren we nog zeer voorzichtig. Ik wist immers nog niet goed hoe de wagen zou reageren. Het was echter op de derde proef dat het mis ging. Het kruispunt over de grote baan had ik verkeerd ingeschat. De wagen kwam hard op de grond waardoor een uniboll afbrak. Tweehonderd meter verder begaf de cardan as het. Over en out…”

“Ondertussen is de wagen opnieuw startklaar gemaakt en staan we aan de start van het criterium in de Omloop van Vlaanderen. Ons doel is om de finish te halen en vooral om ons te amuseren met de BMW E21,” aldus Didier Ceenaeme.

VAS
RT1
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X