Ongeveer drie jaar stond de BMW E21 te verkommeren. Tot aan de Rally van Staden waar Didier Ceenaeme hem opnieuw aan de start bracht. In de derde proef moest hij de wagen echter aan de kant zetten. Ondertussen is de BMW opnieuw startklaar en start Didier Ceenaeme in het criterium in de Omloop van Vlaanderen met nummer 211 op de deuren. Benny Deleu neemt de nota’s voor zijn rekening.

BRC
VAS

“Ik heb de wagen gekocht van Wim De Reu,” vertelt Didier Ceenaeme. “De BMW E21 stond al een tijdje aan de kant en ik vond het jammer dat hij daar stond te verkommeren. We hebben hem van een M3 motor voorzien en hem een volledig nieuwe look aangemeten.”

“De wagen was net voor de Rally van Staden klaar. De bedoeling was om hem daar te testen, om er de finish te halen. Dat is ons echter niet gelukt. Op de eerste proef, in de gietende regen, waren we nog zeer voorzichtig. Ik wist immers nog niet goed hoe de wagen zou reageren. Het was echter op de derde proef dat het mis ging. Het kruispunt over de grote baan had ik verkeerd ingeschat. De wagen kwam hard op de grond waardoor een uniboll afbrak. Tweehonderd meter verder begaf de cardan as het. Over en out…”

“Ondertussen is de wagen opnieuw startklaar gemaakt en staan we aan de start van het criterium in de Omloop van Vlaanderen. Ons doel is om de finish te halen en vooral om ons te amuseren met de BMW E21,” aldus Didier Ceenaeme.

RT1
RallyTime animated
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X