Ongeveer drie jaar stond de BMW E21 te verkommeren. Tot aan de Rally van Staden waar Didier Ceenaeme hem opnieuw aan de start bracht. In de derde proef moest hij de wagen echter aan de kant zetten. Ondertussen is de BMW opnieuw startklaar en start Didier Ceenaeme in het criterium in de Omloop van Vlaanderen met nummer 211 op de deuren. Benny Deleu neemt de nota’s voor zijn rekening.

“Ik heb de wagen gekocht van Wim De Reu,” vertelt Didier Ceenaeme. “De BMW E21 stond al een tijdje aan de kant en ik vond het jammer dat hij daar stond te verkommeren. We hebben hem van een M3 motor voorzien en hem een volledig nieuwe look aangemeten.”

KAMV
RT2

“De wagen was net voor de Rally van Staden klaar. De bedoeling was om hem daar te testen, om er de finish te halen. Dat is ons echter niet gelukt. Op de eerste proef, in de gietende regen, waren we nog zeer voorzichtig. Ik wist immers nog niet goed hoe de wagen zou reageren. Het was echter op de derde proef dat het mis ging. Het kruispunt over de grote baan had ik verkeerd ingeschat. De wagen kwam hard op de grond waardoor een uniboll afbrak. Tweehonderd meter verder begaf de cardan as het. Over en out…”

“Ondertussen is de wagen opnieuw startklaar gemaakt en staan we aan de start van het criterium in de Omloop van Vlaanderen. Ons doel is om de finish te halen en vooral om ons te amuseren met de BMW E21,” aldus Didier Ceenaeme.

VAS
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X