Bjorn Ramboer, die zijn rallydebuut dit jaar maakte in de ORC Rally, brengt in Staden twee wagens aan de start. Zelf neemt de man achter BRQ-Carz & Carcleaning te Ichtegem plaats achter het stuur van zijn Citroën Saxo VTS. Daarnaast brengt Bjorn ook een Peugeot 106 GTI aan de start.

“De Peugeot 106 GTI is een wagen die we klaargemaakt hebben voor de verhuur,” vertelt Bjorn. “Het is een instapwagen waarmee men uitkomt in klasse 1A. De wagen zal bestuurd worden door Caine Minne die met Mica Autosport instaat voor de service van mijn wagens. Caine had zin om nog eens achter het stuur plaats te nemen. We hebben dan samen iets uitgewerkt. Het is enerzijds de bedoeling dat hij de Peugeot 106 wat in de kijker te rijden en anderzijds kunnen we van de gelegenheid gebruik maken om de wagen verder te verfijnen.”

 

RallyTime animated
RT1

“Ondertussen heb ik nog een derde wagen gekocht. Het betreft ook een Peugeot 106 GTI die we, wanneer hij klaar is, ook gaan verhuren. Wanneer weet ik nog niet. Het is momenteel zeer druk bij BRQ-Carz & Carcleaning waardoor het moeilijk is om er een datum op te plakken. De Citroën Saxo is niet te huur. Voorlopig blijf ik zelf met deze wagen rijden. Wanneer er een andere wagen komt, gaan we de Saxo niet van de hand doen, maar ook in de verhuur zetten,” aldus Bjorn Ramboer.

RT1
Stannic_animatie
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X