Bjorn Ramboer, die zijn rallydebuut dit jaar maakte in de ORC Rally, brengt in Staden twee wagens aan de start. Zelf neemt de man achter BRQ-Carz & Carcleaning te Ichtegem plaats achter het stuur van zijn Citroën Saxo VTS. Daarnaast brengt Bjorn ook een Peugeot 106 GTI aan de start.

“De Peugeot 106 GTI is een wagen die we klaargemaakt hebben voor de verhuur,” vertelt Bjorn. “Het is een instapwagen waarmee men uitkomt in klasse 1A. De wagen zal bestuurd worden door Caine Minne die met Mica Autosport instaat voor de service van mijn wagens. Caine had zin om nog eens achter het stuur plaats te nemen. We hebben dan samen iets uitgewerkt. Het is enerzijds de bedoeling dat hij de Peugeot 106 wat in de kijker te rijden en anderzijds kunnen we van de gelegenheid gebruik maken om de wagen verder te verfijnen.”

 

RallyTime animated
VAS

“Ondertussen heb ik nog een derde wagen gekocht. Het betreft ook een Peugeot 106 GTI die we, wanneer hij klaar is, ook gaan verhuren. Wanneer weet ik nog niet. Het is momenteel zeer druk bij BRQ-Carz & Carcleaning waardoor het moeilijk is om er een datum op te plakken. De Citroën Saxo is niet te huur. Voorlopig blijf ik zelf met deze wagen rijden. Wanneer er een andere wagen komt, gaan we de Saxo niet van de hand doen, maar ook in de verhuur zetten,” aldus Bjorn Ramboer.

VAS
RallyTime animated
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X