Bjorn Ramboer, die zijn rallydebuut dit jaar maakte in de ORC Rally, brengt in Staden twee wagens aan de start. Zelf neemt de man achter BRQ-Carz & Carcleaning te Ichtegem plaats achter het stuur van zijn Citroën Saxo VTS. Daarnaast brengt Bjorn ook een Peugeot 106 GTI aan de start.

“De Peugeot 106 GTI is een wagen die we klaargemaakt hebben voor de verhuur,” vertelt Bjorn. “Het is een instapwagen waarmee men uitkomt in klasse 1A. De wagen zal bestuurd worden door Caine Minne die met Mica Autosport instaat voor de service van mijn wagens. Caine had zin om nog eens achter het stuur plaats te nemen. We hebben dan samen iets uitgewerkt. Het is enerzijds de bedoeling dat hij de Peugeot 106 wat in de kijker te rijden en anderzijds kunnen we van de gelegenheid gebruik maken om de wagen verder te verfijnen.”

 

VAS
RT2

“Ondertussen heb ik nog een derde wagen gekocht. Het betreft ook een Peugeot 106 GTI die we, wanneer hij klaar is, ook gaan verhuren. Wanneer weet ik nog niet. Het is momenteel zeer druk bij BRQ-Carz & Carcleaning waardoor het moeilijk is om er een datum op te plakken. De Citroën Saxo is niet te huur. Voorlopig blijf ik zelf met deze wagen rijden. Wanneer er een andere wagen komt, gaan we de Saxo niet van de hand doen, maar ook in de verhuur zetten,” aldus Bjorn Ramboer.

BRC
RallyTime animated
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X