Bjorn Ramboer, die zijn rallydebuut dit jaar maakte in de ORC Rally, brengt in Staden twee wagens aan de start. Zelf neemt de man achter BRQ-Carz & Carcleaning te Ichtegem plaats achter het stuur van zijn Citroën Saxo VTS. Daarnaast brengt Bjorn ook een Peugeot 106 GTI aan de start.

“De Peugeot 106 GTI is een wagen die we klaargemaakt hebben voor de verhuur,” vertelt Bjorn. “Het is een instapwagen waarmee men uitkomt in klasse 1A. De wagen zal bestuurd worden door Caine Minne die met Mica Autosport instaat voor de service van mijn wagens. Caine had zin om nog eens achter het stuur plaats te nemen. We hebben dan samen iets uitgewerkt. Het is enerzijds de bedoeling dat hij de Peugeot 106 wat in de kijker te rijden en anderzijds kunnen we van de gelegenheid gebruik maken om de wagen verder te verfijnen.”

 

RT1
VAS

“Ondertussen heb ik nog een derde wagen gekocht. Het betreft ook een Peugeot 106 GTI die we, wanneer hij klaar is, ook gaan verhuren. Wanneer weet ik nog niet. Het is momenteel zeer druk bij BRQ-Carz & Carcleaning waardoor het moeilijk is om er een datum op te plakken. De Citroën Saxo is niet te huur. Voorlopig blijf ik zelf met deze wagen rijden. Wanneer er een andere wagen komt, gaan we de Saxo niet van de hand doen, maar ook in de verhuur zetten,” aldus Bjorn Ramboer.

KAMV
RT2
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X