Afgelopen weekend stonden Limburger Stefan Sijbers en West-Vlaming Axel Vandroemme voor het eerst samen aan de start. Met nummer 211 op de deuren van de groene Ford Fiesta XR2i namen ze deel aan de TBR Rallysprint. Het werd een geslaagd weekend dat later misschien wel een vervolg krijgt.

“Een fantastisch weekend. Zo kan ik de TBR Rallysprint het best omschrijven,” vertelt Axel Vandroemme. “Het begon nochtans stressy. ’s Morgens bij het verlaten van het gesloten wagenpark bleek namelijk dat er een scheur in de benzineleiding zat. Daarna maakten we een schuiver bij het inrijden van het bos waardoor de neus van de wagen bijna in de richting stond van waar we kwamen. Een ander set rubber bracht echter het vertrouwen terug bij mezelf en Stefan.”

“Tijdens de volgende ronden klokten we telkens snellere tijden,” pikt Stefan Sijbers in. “Dit dankzij het vertrouwen in de nota’s van Axel. Ook zijn enthousiasme en de positieve reacties telkens ik de handrem trok, werkten aanstekelijk. Het werd een rally met risico’s maar met een zeer goede sfeer op en rond het parkoers.”

RT2
KAMV

“We konden dus inderdaad iedere ronde onze tijd verbeteren,” vervolgt Axel. “We hebben volop genoten van het mooie maar gladde parkoers. De samenwerking met Stefan en zijn “mean green racemachien” smaken zeker en vast naar meer. Tot slot wil ik nog de vrienden en supporters bedanken. Het was echt top toen we over het podium reden.”

 

BRC
KAMV
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X