Foto Ronnie Bullens

Ondanks wat probleempjes kijkt Michel Straub terug op een geslaagde GTC Rally. Het deed de Nederlander deugd om met zijn Ford Escort de eindstreep te halen. Hij kijkt dan ook met vertrouwen uit naar zijn volgende wedstrijd, de Shortrally van Kasterlee.

Bij het proefrijden voor de start van de GTC Rally werd er een probleem met de ophanging vastgesteld. De bladveren hadden hun beste tijd gekend en waren aan vervanging toe. Samen met een set nieuwe rubbers zorgde dit meteen voor een verbeterde wegligging.

Tijdens de rally zelf kreeg het team echter ook af te rekenen met problemen met de brandstofpompen. De pompen werkten wel maar kregen bijna geen brandstof naar voren. Tijdens de laatste service werden de filters eruit gehaald waarna de laatste vier proeven probleemloos werden afgewerkt.

BRC
RT2

Na de tegenslagen in de laatste jaren was het alvast een opsteker voor Michel Straub dat hij de rally kon uitrijden. Met vertrouwen kijkt hij dan ook uit naar de Shortrally van Kasterlee waar de finish halen opnieuw het doel zal zijn.

KAMV
BRC
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X