Foto Ronnie Bullens

Ondanks wat probleempjes kijkt Michel Straub terug op een geslaagde GTC Rally. Het deed de Nederlander deugd om met zijn Ford Escort de eindstreep te halen. Hij kijkt dan ook met vertrouwen uit naar zijn volgende wedstrijd, de Shortrally van Kasterlee.

Bij het proefrijden voor de start van de GTC Rally werd er een probleem met de ophanging vastgesteld. De bladveren hadden hun beste tijd gekend en waren aan vervanging toe. Samen met een set nieuwe rubbers zorgde dit meteen voor een verbeterde wegligging.

Tijdens de rally zelf kreeg het team echter ook af te rekenen met problemen met de brandstofpompen. De pompen werkten wel maar kregen bijna geen brandstof naar voren. Tijdens de laatste service werden de filters eruit gehaald waarna de laatste vier proeven probleemloos werden afgewerkt.

BRC
KAMV

Na de tegenslagen in de laatste jaren was het alvast een opsteker voor Michel Straub dat hij de rally kon uitrijden. Met vertrouwen kijkt hij dan ook uit naar de Shortrally van Kasterlee waar de finish halen opnieuw het doel zal zijn.

RallyTime animated
63ste OVV
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X