Zijn debuut in de Rallye Sprint de Marchin was niet bepaald geslaagd. De Sezoensrally daarentegen wel. Door de mooie prestatie in Bocholt trekt Davide Perciante dan ook met veel vertrouwen naar Oekene waar hij met plezier de BMW dwars door de bochten zal sturen.

In de Rallye Sprint de Marchin stond Davide Perciante aan start om de wagen te testen. Door een technisch defect moest hij de wagen echter vroeg aan de kant zetten. De BMW werd dan ook volledig nagezien en waar nodig werden er verbeteringen aangebracht.

De Sezoensrally verliep dan ook zonder noemenswaardige problemen. Met een 5de plaats in het criterium werden zelfs alle verwachtingen overtroffen. De valse start in Marchin is hierdoor al lang doorgespoeld. En zo vat Davide Perciante dit weekend de verre uitstap naar de West-Vlaamse rallyvrienden met vertrouwen aan.

RT1
RallyTime animated

Het doel is om meer ervaring op te doen en wedstrijdkilometers te maken. Met het nodige spektakel uiteraard, want dat is toch wel het visitekaartje van Davide Perciante.

Dit alles met dank aan Plastidip België en Alterpower. En ook aan Bjorn Hontis, co van dienst, om ons de nodige informatie te bezorgen.

RT2
KAMV
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X