Zijn debuut in de Rallye Sprint de Marchin was niet bepaald geslaagd. De Sezoensrally daarentegen wel. Door de mooie prestatie in Bocholt trekt Davide Perciante dan ook met veel vertrouwen naar Oekene waar hij met plezier de BMW dwars door de bochten zal sturen.

In de Rallye Sprint de Marchin stond Davide Perciante aan start om de wagen te testen. Door een technisch defect moest hij de wagen echter vroeg aan de kant zetten. De BMW werd dan ook volledig nagezien en waar nodig werden er verbeteringen aangebracht.

De Sezoensrally verliep dan ook zonder noemenswaardige problemen. Met een 5de plaats in het criterium werden zelfs alle verwachtingen overtroffen. De valse start in Marchin is hierdoor al lang doorgespoeld. En zo vat Davide Perciante dit weekend de verre uitstap naar de West-Vlaamse rallyvrienden met vertrouwen aan.

RT1
KAMV

Het doel is om meer ervaring op te doen en wedstrijdkilometers te maken. Met het nodige spektakel uiteraard, want dat is toch wel het visitekaartje van Davide Perciante.

Dit alles met dank aan Plastidip België en Alterpower. En ook aan Bjorn Hontis, co van dienst, om ons de nodige informatie te bezorgen.

KAMV
RT2
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X