Na een geslaagde Rally van Wervik staat dit weekend de TBR Rallysprint op het programma van Didier Spillebeen. Samen met Tommy ‘Textile’ Aeck, die voor het eerst zal plaatsnemen in de blauwe BMW, staat vooral het spektakel verzorgen voorop. We kunnen ons dus opmaken voor enkele mooie dwarse passages.

“In de Rally van Wervik reden we een probleemloze wedstrijd,” aldus Didier. “Een wedstrijd waarin ik me geen enkele keer liet verrassen en ook geen enkele fout maakte. Het talrijk opgekomen publiek kon onze rijstijl, een strak tempo met daarbij veel handremplezier, wel smaken. Door een regelmatige wedstrijd te rijden, finishten we op een 35ste plaats algemeen. Na de Rally van Wervik hebben we de versnellingsbak gereviseerd. De wagen is er dan ook helemaal klaar voor en ik zie er echt naar uit om samen met Tommy Aeck in de TBR Rallysprint het spektakel te verzorgen.”

RT2
RallyTime animated

“Het is voor het eerst dat ik Didier zal navigeren,” pikt Tommy Aeck in. “Veel show, spektakel en vooral veel plezier beleven is het doel dit weekend. Voorlopig is dit mijn enigste wedstrijd dit jaar. Door de drukte in mijn zaak  (www.tommytextile.be) heb ik keuzes moeten maken. Maar wie weet kan ik toch nog een wedstrijd meepikken dit jaar. In ieder geval kijk ik er naar uit om dit weekend de blauwe BMW eens vanuit een ander standpunt te kunnen bekijken.”

RT1
BRC
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X