Na een geslaagde Rally van Wervik staat dit weekend de TBR Rallysprint op het programma van Didier Spillebeen. Samen met Tommy ‘Textile’ Aeck, die voor het eerst zal plaatsnemen in de blauwe BMW, staat vooral het spektakel verzorgen voorop. We kunnen ons dus opmaken voor enkele mooie dwarse passages.

“In de Rally van Wervik reden we een probleemloze wedstrijd,” aldus Didier. “Een wedstrijd waarin ik me geen enkele keer liet verrassen en ook geen enkele fout maakte. Het talrijk opgekomen publiek kon onze rijstijl, een strak tempo met daarbij veel handremplezier, wel smaken. Door een regelmatige wedstrijd te rijden, finishten we op een 35ste plaats algemeen. Na de Rally van Wervik hebben we de versnellingsbak gereviseerd. De wagen is er dan ook helemaal klaar voor en ik zie er echt naar uit om samen met Tommy Aeck in de TBR Rallysprint het spektakel te verzorgen.”

“Het is voor het eerst dat ik Didier zal navigeren,” pikt Tommy Aeck in. “Veel show, spektakel en vooral veel plezier beleven is het doel dit weekend. Voorlopig is dit mijn enigste wedstrijd dit jaar. Door de drukte in mijn zaak  (www.tommytextile.be) heb ik keuzes moeten maken. Maar wie weet kan ik toch nog een wedstrijd meepikken dit jaar. In ieder geval kijk ik er naar uit om dit weekend de blauwe BMW eens vanuit een ander standpunt te kunnen bekijken.”

VAS
RT1

RT1
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X