De Danneels BMW 1M van Cris Algoedt en Bjorn Pattyn stond afgelopen weekend aan de start van de Ypres Rally. Vorig jaar was de deelname in Ieper immers heel positief ervaren, maar de slager uit Zwevezele kon de wedstrijd dit jaar echter niet optimaal voorbereiden.

“Met het warme weer was het bijzonder druk in de slagerij, ik denk dat gans Zwevezele iedere dag barbecue at,” lacht Cris. “Door de drukte moesten we de verkenningen echt beperken tot een minimum. Dat hebben we ook gevoeld, de proeven die we vorig jaar reden voelden vertrouwd, maar gelukkig kon ik rekenen op Bjorn Pattyn die steeds voor de correcte nota’s zorgde.”

KAMV
VAS

De Danneels BMW werd uiteindelijk tweede in de klasse, een resultaat waar Cris en Bjorn uiteraard heel fier op zijn. “We moeten het niet onder stoelen of banken steken, het tempo van Brecht Hoorne konden we niet volgen. Vooraf hadden we stilletjes gehoopt op een top 3, missie geslaagd dus!”.

Na Ieper is het even een rustpauze voor de BMW van Cris. De eerst volgende wedstrijd is de Boucles Chevrotines begin augustus, een wedstrijd die al enkele jaren op de kalender staat van Cris. “Karel van KB Racing komt er ook ieder jaar aan de start en ieder jaar trekken we met het volledige team er een weekendje op uit. Maar eerst komt er nog een drukke periode in de slagerij, want begin juli vieren we 20 jaar Finesse.”

VAS
RT2
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X