De Danneels BMW 1M van Cris Algoedt en Bjorn Pattyn stond afgelopen weekend aan de start van de Ypres Rally. Vorig jaar was de deelname in Ieper immers heel positief ervaren, maar de slager uit Zwevezele kon de wedstrijd dit jaar echter niet optimaal voorbereiden.

“Met het warme weer was het bijzonder druk in de slagerij, ik denk dat gans Zwevezele iedere dag barbecue at,” lacht Cris. “Door de drukte moesten we de verkenningen echt beperken tot een minimum. Dat hebben we ook gevoeld, de proeven die we vorig jaar reden voelden vertrouwd, maar gelukkig kon ik rekenen op Bjorn Pattyn die steeds voor de correcte nota’s zorgde.”

De Danneels BMW werd uiteindelijk tweede in de klasse, een resultaat waar Cris en Bjorn uiteraard heel fier op zijn. “We moeten het niet onder stoelen of banken steken, het tempo van Brecht Hoorne konden we niet volgen. Vooraf hadden we stilletjes gehoopt op een top 3, missie geslaagd dus!”.

BRC
VAS

Na Ieper is het even een rustpauze voor de BMW van Cris. De eerst volgende wedstrijd is de Boucles Chevrotines begin augustus, een wedstrijd die al enkele jaren op de kalender staat van Cris. “Karel van KB Racing komt er ook ieder jaar aan de start en ieder jaar trekken we met het volledige team er een weekendje op uit. Maar eerst komt er nog een drukke periode in de slagerij, want begin juli vieren we 20 jaar Finesse.”

RallyTime animated
KAMV
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X