Afgelopen weekend werd Didier Duquesne 14de in de Ypres Rally met de Konvert Ford Fiesta. De piloot uit Aalbeke kwam aan de start van de wedstrijd met een Fiesta in RRC uitvoering, een opvallende keuze. “We rijden dit jaar 4 wedstrijden en kozen om dit steeds met dezelfde wagen te doen, maar in Ieper moeten we de wagen dan ombouwen naar RRC wat toch wat vermogen kost…” aldus de piloot uit Aalbeke.

Er werd dit jaar bijzonder hard gereden in de kopgroep, dit bevestigde ook Didier na afloop van de wedstrijd. “Ik had het gevoel dat ik mijn snelste Ieper ooit reed. Ik ben vooral heel tevreden dat we hier vanavond zonder een schrammetje in de wagen opnieuw op de Grote Markt staan. Ons doel is bereikt!

Het service-centrum midden in het historische stadscentrum van Ieper creëert een gezellige drukte en daarvan profiteerde ook sponsor Konvert om enkele klanten uit te nodigen. “In Ieper is de rally een echt volksfeest dus was het voor ons ook heel belangrijk om hier aanwezig te zijn.

De komende 2 maanden blijft de Konvert Ford Fiesta op stal, maar begin september staat de blauwe Fiesta aan de start van de Omloop van Vlaanderen in Roeselare.

RallyTime animated
RT1

RT1
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X