Afgelopen weekend werd Didier Duquesne 14de in de Ypres Rally met de Konvert Ford Fiesta. De piloot uit Aalbeke kwam aan de start van de wedstrijd met een Fiesta in RRC uitvoering, een opvallende keuze. “We rijden dit jaar 4 wedstrijden en kozen om dit steeds met dezelfde wagen te doen, maar in Ieper moeten we de wagen dan ombouwen naar RRC wat toch wat vermogen kost…” aldus de piloot uit Aalbeke.

Er werd dit jaar bijzonder hard gereden in de kopgroep, dit bevestigde ook Didier na afloop van de wedstrijd. “Ik had het gevoel dat ik mijn snelste Ieper ooit reed. Ik ben vooral heel tevreden dat we hier vanavond zonder een schrammetje in de wagen opnieuw op de Grote Markt staan. Ons doel is bereikt!

Het service-centrum midden in het historische stadscentrum van Ieper creëert een gezellige drukte en daarvan profiteerde ook sponsor Konvert om enkele klanten uit te nodigen. “In Ieper is de rally een echt volksfeest dus was het voor ons ook heel belangrijk om hier aanwezig te zijn.

De komende 2 maanden blijft de Konvert Ford Fiesta op stal, maar begin september staat de blauwe Fiesta aan de start van de Omloop van Vlaanderen in Roeselare.

KAMV
VAS

RT1
RT2
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
BRC
Topaffiche voor de 48ste TAC Rally
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
X