Afgelopen weekend werd Didier Duquesne 14de in de Ypres Rally met de Konvert Ford Fiesta. De piloot uit Aalbeke kwam aan de start van de wedstrijd met een Fiesta in RRC uitvoering, een opvallende keuze. “We rijden dit jaar 4 wedstrijden en kozen om dit steeds met dezelfde wagen te doen, maar in Ieper moeten we de wagen dan ombouwen naar RRC wat toch wat vermogen kost…” aldus de piloot uit Aalbeke.

Er werd dit jaar bijzonder hard gereden in de kopgroep, dit bevestigde ook Didier na afloop van de wedstrijd. “Ik had het gevoel dat ik mijn snelste Ieper ooit reed. Ik ben vooral heel tevreden dat we hier vanavond zonder een schrammetje in de wagen opnieuw op de Grote Markt staan. Ons doel is bereikt!

Het service-centrum midden in het historische stadscentrum van Ieper creëert een gezellige drukte en daarvan profiteerde ook sponsor Konvert om enkele klanten uit te nodigen. “In Ieper is de rally een echt volksfeest dus was het voor ons ook heel belangrijk om hier aanwezig te zijn.

De komende 2 maanden blijft de Konvert Ford Fiesta op stal, maar begin september staat de blauwe Fiesta aan de start van de Omloop van Vlaanderen in Roeselare.

KAMV
VAS

RallyTime animated
RT1
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X