De laatste weken gaat het Melissa Debackere voor de wind. Na een felbevochten zege in de ORC Canal Rally en een prachtige derde plaats in haar thuisrally van Wervik lijkt de Wervikse pilote op kruissnelheid voor de rest van het seizoen.

“Dit is helaas niet waar”, opent Melissa. “De prestaties van de laatste rally’s waren inderdaad uitstekend maar helaas blijkt dat niet voldoende om de rest van het seizoen zorgeloos af te werken.”

“Door het laattijdig afhaken van sponsors moeten we noodgedwongen forfait geven voor de Ypres Rally. De Ypres Rally is financieel de duurste wedstrijd van het seizoen en zo kort voor de rally is het onbegonnen werk om nu nog het budget rond te krijgen.”

RallyTime animated
VAS

“ASD brengt heel wat wagens aan de start zodat het bij ons zeer druk is de weken voor de rally. Ik heb dan ook geen tijd meer over om nu nog te proberen de potentiële sponsors te overtuigen. Mijn motivatie en enthousiasme blijven intact maar ik moet realistisch zijn. Als het budget niet rond is, dan kunnen we helaas niet rijden.”

“Gelukkig komt de rest van het seizoen niet meteen in het gedrang en maken we graag afspraak begin september voor de Omloop van Vlaanderen.”

VAS
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X