De laatste weken gaat het Melissa Debackere voor de wind. Na een felbevochten zege in de ORC Canal Rally en een prachtige derde plaats in haar thuisrally van Wervik lijkt de Wervikse pilote op kruissnelheid voor de rest van het seizoen.

“Dit is helaas niet waar”, opent Melissa. “De prestaties van de laatste rally’s waren inderdaad uitstekend maar helaas blijkt dat niet voldoende om de rest van het seizoen zorgeloos af te werken.”

RT1
VAS

“Door het laattijdig afhaken van sponsors moeten we noodgedwongen forfait geven voor de Ypres Rally. De Ypres Rally is financieel de duurste wedstrijd van het seizoen en zo kort voor de rally is het onbegonnen werk om nu nog het budget rond te krijgen.”

“ASD brengt heel wat wagens aan de start zodat het bij ons zeer druk is de weken voor de rally. Ik heb dan ook geen tijd meer over om nu nog te proberen de potentiële sponsors te overtuigen. Mijn motivatie en enthousiasme blijven intact maar ik moet realistisch zijn. Als het budget niet rond is, dan kunnen we helaas niet rijden.”

“Gelukkig komt de rest van het seizoen niet meteen in het gedrang en maken we graag afspraak begin september voor de Omloop van Vlaanderen.”

Stannic
VAS
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X