De laatste weken gaat het Melissa Debackere voor de wind. Na een felbevochten zege in de ORC Canal Rally en een prachtige derde plaats in haar thuisrally van Wervik lijkt de Wervikse pilote op kruissnelheid voor de rest van het seizoen.

“Dit is helaas niet waar”, opent Melissa. “De prestaties van de laatste rally’s waren inderdaad uitstekend maar helaas blijkt dat niet voldoende om de rest van het seizoen zorgeloos af te werken.”

“Door het laattijdig afhaken van sponsors moeten we noodgedwongen forfait geven voor de Ypres Rally. De Ypres Rally is financieel de duurste wedstrijd van het seizoen en zo kort voor de rally is het onbegonnen werk om nu nog het budget rond te krijgen.”

RT2
RallyTime animated

“ASD brengt heel wat wagens aan de start zodat het bij ons zeer druk is de weken voor de rally. Ik heb dan ook geen tijd meer over om nu nog te proberen de potentiële sponsors te overtuigen. Mijn motivatie en enthousiasme blijven intact maar ik moet realistisch zijn. Als het budget niet rond is, dan kunnen we helaas niet rijden.”

“Gelukkig komt de rest van het seizoen niet meteen in het gedrang en maken we graag afspraak begin september voor de Omloop van Vlaanderen.”

RT1
VAS
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X