De laatste weken gaat het Melissa Debackere voor de wind. Na een felbevochten zege in de ORC Canal Rally en een prachtige derde plaats in haar thuisrally van Wervik lijkt de Wervikse pilote op kruissnelheid voor de rest van het seizoen.

“Dit is helaas niet waar”, opent Melissa. “De prestaties van de laatste rally’s waren inderdaad uitstekend maar helaas blijkt dat niet voldoende om de rest van het seizoen zorgeloos af te werken.”

“Door het laattijdig afhaken van sponsors moeten we noodgedwongen forfait geven voor de Ypres Rally. De Ypres Rally is financieel de duurste wedstrijd van het seizoen en zo kort voor de rally is het onbegonnen werk om nu nog het budget rond te krijgen.”

RT2
KAMV

“ASD brengt heel wat wagens aan de start zodat het bij ons zeer druk is de weken voor de rally. Ik heb dan ook geen tijd meer over om nu nog te proberen de potentiële sponsors te overtuigen. Mijn motivatie en enthousiasme blijven intact maar ik moet realistisch zijn. Als het budget niet rond is, dan kunnen we helaas niet rijden.”

“Gelukkig komt de rest van het seizoen niet meteen in het gedrang en maken we graag afspraak begin september voor de Omloop van Vlaanderen.”

RallyTime animated
KAMV
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X