Een van de smaakmakers in de 43ste Rally van Wervik was ongetwijfeld Manolito Verhaeghe. Zoals we van hem gewend zijn, bracht hij wederom spectaculaire passages. En de passages waren niet enkel spectaculair. Daar waar hij vorig jaar nog op een 73ste plaats algemeen finishte in Wervik, draaide hij dit jaar die cijfertjes om. Met een 37ste plaats algemeen bewees hij dat hij ook snel kan zijn.

“We waren al vanaf de eerste KP in het ritme,” vertelt Manolito Verhaeghe. “Al heel snel vonden we het volste vertrouwen in de nieuw gemonteerde remmen. En hoe verder de wedstrijd vorderde, hoe beter het ging. We konden zo mee strijden tegen de snellere jongens in de klasse.”

RT1
BRC

“Op KP Wervik hebben we de uitlaat eraf gereden, maar verder reden we geen schade. Kortom de dag verliep super voor ons. We konden vele mooie passages neerzetten en bovendien rappe tijden draaien. Zo heb ik ook eens bewezen dat ik meer kan dan alleen aan de handrem trekken.”

“We eindigden op een 37ste plaats algemeen en 5de in de klasse. Bij deze een dikke merci voor Mathieu Dekorte die weer de perfecte nota’s zorgde en voor het zeer leuke gezelschap. Ook een grote “dank u wel”  aan Kevin Vandenbusche om terug paraat te staan op de service voor ons.”

“Nu op naar de TBR Rallysprint waar we terug het betere schuifwerk gaan leveren en proberen terug dit ritme aan te houden,” besluit Manolito.

Stannic_animatie
BRC
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X