Een van de smaakmakers in de 43ste Rally van Wervik was ongetwijfeld Manolito Verhaeghe. Zoals we van hem gewend zijn, bracht hij wederom spectaculaire passages. En de passages waren niet enkel spectaculair. Daar waar hij vorig jaar nog op een 73ste plaats algemeen finishte in Wervik, draaide hij dit jaar die cijfertjes om. Met een 37ste plaats algemeen bewees hij dat hij ook snel kan zijn.

“We waren al vanaf de eerste KP in het ritme,” vertelt Manolito Verhaeghe. “Al heel snel vonden we het volste vertrouwen in de nieuw gemonteerde remmen. En hoe verder de wedstrijd vorderde, hoe beter het ging. We konden zo mee strijden tegen de snellere jongens in de klasse.”

RT2
BRC

“Op KP Wervik hebben we de uitlaat eraf gereden, maar verder reden we geen schade. Kortom de dag verliep super voor ons. We konden vele mooie passages neerzetten en bovendien rappe tijden draaien. Zo heb ik ook eens bewezen dat ik meer kan dan alleen aan de handrem trekken.”

“We eindigden op een 37ste plaats algemeen en 5de in de klasse. Bij deze een dikke merci voor Mathieu Dekorte die weer de perfecte nota’s zorgde en voor het zeer leuke gezelschap. Ook een grote “dank u wel”  aan Kevin Vandenbusche om terug paraat te staan op de service voor ons.”

“Nu op naar de TBR Rallysprint waar we terug het betere schuifwerk gaan leveren en proberen terug dit ritme aan te houden,” besluit Manolito.

RT2
RallyTime animated
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X