Een van de smaakmakers in de 43ste Rally van Wervik was ongetwijfeld Manolito Verhaeghe. Zoals we van hem gewend zijn, bracht hij wederom spectaculaire passages. En de passages waren niet enkel spectaculair. Daar waar hij vorig jaar nog op een 73ste plaats algemeen finishte in Wervik, draaide hij dit jaar die cijfertjes om. Met een 37ste plaats algemeen bewees hij dat hij ook snel kan zijn.

“We waren al vanaf de eerste KP in het ritme,” vertelt Manolito Verhaeghe. “Al heel snel vonden we het volste vertrouwen in de nieuw gemonteerde remmen. En hoe verder de wedstrijd vorderde, hoe beter het ging. We konden zo mee strijden tegen de snellere jongens in de klasse.”

RallyTime animated
Stannic

“Op KP Wervik hebben we de uitlaat eraf gereden, maar verder reden we geen schade. Kortom de dag verliep super voor ons. We konden vele mooie passages neerzetten en bovendien rappe tijden draaien. Zo heb ik ook eens bewezen dat ik meer kan dan alleen aan de handrem trekken.”

“We eindigden op een 37ste plaats algemeen en 5de in de klasse. Bij deze een dikke merci voor Mathieu Dekorte die weer de perfecte nota’s zorgde en voor het zeer leuke gezelschap. Ook een grote “dank u wel”  aan Kevin Vandenbusche om terug paraat te staan op de service voor ons.”

“Nu op naar de TBR Rallysprint waar we terug het betere schuifwerk gaan leveren en proberen terug dit ritme aan te houden,” besluit Manolito.

BRC
63ste OVV
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X