Na Moorslede was het even stil rond Jeroen Vanhoutte en Willem Vanbecelaere. Omdat beiden heren recent vader zijn geworden, werden de wedstrijden wat opgeschort. Er werd dan ook uitgekeken naar de Rally van Wervik om terug aan de start te verschijnen.

“Door het gebrek aan wedstrijdritme namen we een voorzichtige start,” vertelt Willem. “Geleidelijk aan werd het ritme opgedreven. Op Stefaan T’Joens, met de Renault Megane, stond echter geen maat en we zagen deze dan ook KP per KP verder uitlopen. Proficiat aan Stefaan voor zijn overwinning. Zelf eindigden we als 2e in de klasse.”

“Wij reden een foutloze wedstrijd en maakten heel wat progressie gedurende de rally. Met het nodige vertrouwen op zak kijken wij uit naar de Rally van Staden die als voorbereiding wordt verreden op de Omloop van Vlaanderen. Verder staat nog de Rally van Doornik en de 12 uren van Kortrijk op het programma.”

RT1
Stannic

“Bij deze willen wij dan ook alle supporters, sponsors en onze servicecrew bedanken”

RT1
KAMV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X