Na Moorslede was het even stil rond Jeroen Vanhoutte en Willem Vanbecelaere. Omdat beiden heren recent vader zijn geworden, werden de wedstrijden wat opgeschort. Er werd dan ook uitgekeken naar de Rally van Wervik om terug aan de start te verschijnen.

“Door het gebrek aan wedstrijdritme namen we een voorzichtige start,” vertelt Willem. “Geleidelijk aan werd het ritme opgedreven. Op Stefaan T’Joens, met de Renault Megane, stond echter geen maat en we zagen deze dan ook KP per KP verder uitlopen. Proficiat aan Stefaan voor zijn overwinning. Zelf eindigden we als 2e in de klasse.”

“Wij reden een foutloze wedstrijd en maakten heel wat progressie gedurende de rally. Met het nodige vertrouwen op zak kijken wij uit naar de Rally van Staden die als voorbereiding wordt verreden op de Omloop van Vlaanderen. Verder staat nog de Rally van Doornik en de 12 uren van Kortrijk op het programma.”

RT2
BRC

“Bij deze willen wij dan ook alle supporters, sponsors en onze servicecrew bedanken”

VAS
RallyTime animated
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X