Na Moorslede was het even stil rond Jeroen Vanhoutte en Willem Vanbecelaere. Omdat beiden heren recent vader zijn geworden, werden de wedstrijden wat opgeschort. Er werd dan ook uitgekeken naar de Rally van Wervik om terug aan de start te verschijnen.

“Door het gebrek aan wedstrijdritme namen we een voorzichtige start,” vertelt Willem. “Geleidelijk aan werd het ritme opgedreven. Op Stefaan T’Joens, met de Renault Megane, stond echter geen maat en we zagen deze dan ook KP per KP verder uitlopen. Proficiat aan Stefaan voor zijn overwinning. Zelf eindigden we als 2e in de klasse.”

“Wij reden een foutloze wedstrijd en maakten heel wat progressie gedurende de rally. Met het nodige vertrouwen op zak kijken wij uit naar de Rally van Staden die als voorbereiding wordt verreden op de Omloop van Vlaanderen. Verder staat nog de Rally van Doornik en de 12 uren van Kortrijk op het programma.”

RT2
63ste OVV

“Bij deze willen wij dan ook alle supporters, sponsors en onze servicecrew bedanken”

63ste OVV
Stannic_animatie
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X