andy

Na een uitgelopen winterstop zal Andy Lefevere zaterdag opnieuw achter het stuur kruipen van de Lancer EVO X R4 tijdens de Rally van Wervik. “Na de Monteberg zijn we begonnen met het inbouwen van de nieuwe versnellingsbak. Of dit veel verschil zal uitmaken weet ik niet, maar het is wel een stuk leuker om mee te rijden.” aldus Andy.

In Wervik is er heel stevige concurrentie, maar liefst 10 R5 wagens komen aan de start. Andy Lefevere hoopt op een top 5 plaats want na 6 maanden zal het weer wennen zijn aan de EVO X. “We zullen wel zien waar we komen, ik heb geen al te hoge verwachtingen want de laatste weken zijn in de garage bijzonder druk geweest… Na 6 maanden kijk ik vooral weer uit om zaterdagmorgen in de Lancer te stappen.”

Voor het nieuwe seizoen kreeg de rode Lancer ook een licht aangepaste livery. “Naast de vertrouwde sponspors zijn er 3 nieuwe bedrijven die me steunen: Sanimprove, BMV Grondwerken en Voegwerken Kris Vandaele.” besluit de zaakvoerder van Yprauto uit Oostnieuwkerke.

Stannic
RT2

VAS
Stannic_animatie
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X