andy

Na een uitgelopen winterstop zal Andy Lefevere zaterdag opnieuw achter het stuur kruipen van de Lancer EVO X R4 tijdens de Rally van Wervik. “Na de Monteberg zijn we begonnen met het inbouwen van de nieuwe versnellingsbak. Of dit veel verschil zal uitmaken weet ik niet, maar het is wel een stuk leuker om mee te rijden.” aldus Andy.

In Wervik is er heel stevige concurrentie, maar liefst 10 R5 wagens komen aan de start. Andy Lefevere hoopt op een top 5 plaats want na 6 maanden zal het weer wennen zijn aan de EVO X. “We zullen wel zien waar we komen, ik heb geen al te hoge verwachtingen want de laatste weken zijn in de garage bijzonder druk geweest… Na 6 maanden kijk ik vooral weer uit om zaterdagmorgen in de Lancer te stappen.”

Voor het nieuwe seizoen kreeg de rode Lancer ook een licht aangepaste livery. “Naast de vertrouwde sponspors zijn er 3 nieuwe bedrijven die me steunen: Sanimprove, BMV Grondwerken en Voegwerken Kris Vandaele.” besluit de zaakvoerder van Yprauto uit Oostnieuwkerke.

KAMV
VAS

RT1
KAMV
BRC
Cédric De Cecco start BRC campagne in Ralye de Wallonie
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
X