andy

Na een uitgelopen winterstop zal Andy Lefevere zaterdag opnieuw achter het stuur kruipen van de Lancer EVO X R4 tijdens de Rally van Wervik. “Na de Monteberg zijn we begonnen met het inbouwen van de nieuwe versnellingsbak. Of dit veel verschil zal uitmaken weet ik niet, maar het is wel een stuk leuker om mee te rijden.” aldus Andy.

In Wervik is er heel stevige concurrentie, maar liefst 10 R5 wagens komen aan de start. Andy Lefevere hoopt op een top 5 plaats want na 6 maanden zal het weer wennen zijn aan de EVO X. “We zullen wel zien waar we komen, ik heb geen al te hoge verwachtingen want de laatste weken zijn in de garage bijzonder druk geweest… Na 6 maanden kijk ik vooral weer uit om zaterdagmorgen in de Lancer te stappen.”

Voor het nieuwe seizoen kreeg de rode Lancer ook een licht aangepaste livery. “Naast de vertrouwde sponspors zijn er 3 nieuwe bedrijven die me steunen: Sanimprove, BMV Grondwerken en Voegwerken Kris Vandaele.” besluit de zaakvoerder van Yprauto uit Oostnieuwkerke.

BRC
RallyTime animated

RT1
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X