Hij was ongetwijfeld een van de smaakmakers in de ORC Rally. De spektakelprijs heeft Kenneth Geldhof dan wel niet gekregen maar zijn dwarse passages werden wel gesmaakt. Het is duidelijk te merken dat deze piloot zich goed in zijn vel voelt achter het stuur van zijn betrouwbare BMW. En met dat gevoel trekt hij dit weekend richting Wervik.

“In Oostrozebeke deed de BMW het weer voortreffelijk,” weet Kenneth. “De ORC Rally was voor ons dan ook een geslaagde wedstrijd. Van start tot finish, de wagen gaf geen krimp. Tot nu toe reden we negen wedstrijden en haalden telkens de finish.”

“Hout vasthouden, zegt het spreekwoord dan. Het mag van mij zo gerust nog even doorgaan. Het geeft me een super gevoel. En met dat gevoel trekken we dit weekend naar Wervik. In de Rally van Wervik               zal ik dit jaar voor het eerst niet met mijn vader rijden. Elien Verhaeghe zal de nota’s voor haar rekening nemen.”

KAMV
BRC

Tot slot wil Kenneth nog de sponsors bedanken: GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortemark, Café De Dubbele Arend in Hooglede bij Tom en Gwenda, Dick en co uit Gullegem, Frituur Shellys in Handzame, Slagerij Klavertje in Oostnieuwkerke, brandstoffen Darvan in Houthulst en Edesign.

63ste OVV
RT1
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X