Hij was ongetwijfeld een van de smaakmakers in de ORC Rally. De spektakelprijs heeft Kenneth Geldhof dan wel niet gekregen maar zijn dwarse passages werden wel gesmaakt. Het is duidelijk te merken dat deze piloot zich goed in zijn vel voelt achter het stuur van zijn betrouwbare BMW. En met dat gevoel trekt hij dit weekend richting Wervik.

“In Oostrozebeke deed de BMW het weer voortreffelijk,” weet Kenneth. “De ORC Rally was voor ons dan ook een geslaagde wedstrijd. Van start tot finish, de wagen gaf geen krimp. Tot nu toe reden we negen wedstrijden en haalden telkens de finish.”

“Hout vasthouden, zegt het spreekwoord dan. Het mag van mij zo gerust nog even doorgaan. Het geeft me een super gevoel. En met dat gevoel trekken we dit weekend naar Wervik. In de Rally van Wervik               zal ik dit jaar voor het eerst niet met mijn vader rijden. Elien Verhaeghe zal de nota’s voor haar rekening nemen.”

VAS
RT2

Tot slot wil Kenneth nog de sponsors bedanken: GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortemark, Café De Dubbele Arend in Hooglede bij Tom en Gwenda, Dick en co uit Gullegem, Frituur Shellys in Handzame, Slagerij Klavertje in Oostnieuwkerke, brandstoffen Darvan in Houthulst en Edesign.

BRC
RT2
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X