Hij was ongetwijfeld een van de smaakmakers in de ORC Rally. De spektakelprijs heeft Kenneth Geldhof dan wel niet gekregen maar zijn dwarse passages werden wel gesmaakt. Het is duidelijk te merken dat deze piloot zich goed in zijn vel voelt achter het stuur van zijn betrouwbare BMW. En met dat gevoel trekt hij dit weekend richting Wervik.

“In Oostrozebeke deed de BMW het weer voortreffelijk,” weet Kenneth. “De ORC Rally was voor ons dan ook een geslaagde wedstrijd. Van start tot finish, de wagen gaf geen krimp. Tot nu toe reden we negen wedstrijden en haalden telkens de finish.”

“Hout vasthouden, zegt het spreekwoord dan. Het mag van mij zo gerust nog even doorgaan. Het geeft me een super gevoel. En met dat gevoel trekken we dit weekend naar Wervik. In de Rally van Wervik               zal ik dit jaar voor het eerst niet met mijn vader rijden. Elien Verhaeghe zal de nota’s voor haar rekening nemen.”

RT2
VAS

Tot slot wil Kenneth nog de sponsors bedanken: GL Projects, Pleisterwerken Anthony Degheldere uit Kortemark, Café De Dubbele Arend in Hooglede bij Tom en Gwenda, Dick en co uit Gullegem, Frituur Shellys in Handzame, Slagerij Klavertje in Oostnieuwkerke, brandstoffen Darvan in Houthulst en Edesign.

RallyTime animated
KAMV
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X