affiche wervik
Verleden week stuurde Filiep Forrest via FB een berichtje de wereld in dat hij iemand zocht om de nummers voor Wervik toe te kennen. De reacties bleven niet uit. Hij kan ondertussen over een leger vrijwilligers beschikken.

“Tot op vandaag krijg ik nog steeds aanbiedingen,” vertelt Filiep. “Het bericht was echter meer ludiek bedoeld naar aanleiding van het onverwachte aantal R5 wagens en EVO X wagens. Kurt Declerck die de nummers ruim 15 jaar toekent, mag op post blijven. Ik kreeg trouwens ook verbaasde reacties uit zijn entourage.”

“Een deel van zijn werk is hij wel kwijt. Omwille van de mooie deelnemerslijst gaan we de eerste 15 plaatsen op een ludieke manier toekennen. Op zondagavond, tussen 19u en 20u, gaan we de eerste 15 nummers bepalen via lottrekking. Eerst gaan er 3 teams in de urne die zekers zijn van een plaats in de top drie en daarna 6 teams en dan nog eens 6. Wij denken dat dit voor iedereen een aanvaardbare oplossing is. Iedereen is welkom aan ons lokaal De Sultan in Wervik om dit live mee te maken.”

De inschrijvingen zijn nog steeds te volgen op www.scuderiavervica.be en de reeds 6 anulaties zijn er van tussen uit.

VAS
KAMV

“Tot slot duimen we nog dat het weer standhoudt en hopen we jullie volgende week massaal te verwelkomen in Wervik,” rondt Filiep het gesprek af.

VAS
RallyTime animated
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X