affiche wervik
Verleden week stuurde Filiep Forrest via FB een berichtje de wereld in dat hij iemand zocht om de nummers voor Wervik toe te kennen. De reacties bleven niet uit. Hij kan ondertussen over een leger vrijwilligers beschikken.

“Tot op vandaag krijg ik nog steeds aanbiedingen,” vertelt Filiep. “Het bericht was echter meer ludiek bedoeld naar aanleiding van het onverwachte aantal R5 wagens en EVO X wagens. Kurt Declerck die de nummers ruim 15 jaar toekent, mag op post blijven. Ik kreeg trouwens ook verbaasde reacties uit zijn entourage.”

“Een deel van zijn werk is hij wel kwijt. Omwille van de mooie deelnemerslijst gaan we de eerste 15 plaatsen op een ludieke manier toekennen. Op zondagavond, tussen 19u en 20u, gaan we de eerste 15 nummers bepalen via lottrekking. Eerst gaan er 3 teams in de urne die zekers zijn van een plaats in de top drie en daarna 6 teams en dan nog eens 6. Wij denken dat dit voor iedereen een aanvaardbare oplossing is. Iedereen is welkom aan ons lokaal De Sultan in Wervik om dit live mee te maken.”

VAS
RT2

De inschrijvingen zijn nog steeds te volgen op www.scuderiavervica.be en de reeds 6 anulaties zijn er van tussen uit.

“Tot slot duimen we nog dat het weer standhoudt en hopen we jullie volgende week massaal te verwelkomen in Wervik,” rondt Filiep het gesprek af.

RT2
RallyTime animated
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X