affiche wervik
Verleden week stuurde Filiep Forrest via FB een berichtje de wereld in dat hij iemand zocht om de nummers voor Wervik toe te kennen. De reacties bleven niet uit. Hij kan ondertussen over een leger vrijwilligers beschikken.

“Tot op vandaag krijg ik nog steeds aanbiedingen,” vertelt Filiep. “Het bericht was echter meer ludiek bedoeld naar aanleiding van het onverwachte aantal R5 wagens en EVO X wagens. Kurt Declerck die de nummers ruim 15 jaar toekent, mag op post blijven. Ik kreeg trouwens ook verbaasde reacties uit zijn entourage.”

“Een deel van zijn werk is hij wel kwijt. Omwille van de mooie deelnemerslijst gaan we de eerste 15 plaatsen op een ludieke manier toekennen. Op zondagavond, tussen 19u en 20u, gaan we de eerste 15 nummers bepalen via lottrekking. Eerst gaan er 3 teams in de urne die zekers zijn van een plaats in de top drie en daarna 6 teams en dan nog eens 6. Wij denken dat dit voor iedereen een aanvaardbare oplossing is. Iedereen is welkom aan ons lokaal De Sultan in Wervik om dit live mee te maken.”

De inschrijvingen zijn nog steeds te volgen op www.scuderiavervica.be en de reeds 6 anulaties zijn er van tussen uit.

63ste OVV
KAMV

“Tot slot duimen we nog dat het weer standhoudt en hopen we jullie volgende week massaal te verwelkomen in Wervik,” rondt Filiep het gesprek af.

Stannic
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X