18813809_10213289199813396_8023557252856905866_nDit weekend organiseert de gemeente Zonnebeke onder de naam Zonnebatjes een schlagerfestival op zaterdag en een braderie op zondag. Een van de standjes op deze braderie wordt uitgebaat door het JM Rallyteam. In de JM Summerbar kan je terecht voor een heerlijke Sangria met vers fruit, frisse gin-tonics, alcoholvrije cocktails en nog veel meer. Breng een bezoek aan de JM Summerbar en steun er het sympathieke rallyteam. Bij elk aangekocht drankje maak je tevens kans op een co-drive tijdens de officiële shakedown van de Ypres Rally. Afspraak nu zondag 4 juni in Zonnebeke.

KAMV
VAS
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
BRC
Startvolgorde TAC Rally
X