18813809_10213289199813396_8023557252856905866_nDit weekend organiseert de gemeente Zonnebeke onder de naam Zonnebatjes een schlagerfestival op zaterdag en een braderie op zondag. Een van de standjes op deze braderie wordt uitgebaat door het JM Rallyteam. In de JM Summerbar kan je terecht voor een heerlijke Sangria met vers fruit, frisse gin-tonics, alcoholvrije cocktails en nog veel meer. Breng een bezoek aan de JM Summerbar en steun er het sympathieke rallyteam. Bij elk aangekocht drankje maak je tevens kans op een co-drive tijdens de officiële shakedown van de Ypres Rally. Afspraak nu zondag 4 juni in Zonnebeke.

BRC
KAMV
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X