DieterDescamps

“2 weken terug de heb ik de Sezoensrally gelezen voor Laurent Valepin,” vertelt Dieter. “Vrijdag was het weer wat twijfelachtig, maar zaterdag is het toch droog gebleven. Dus hebben we heel wat maaskiezelstof laten opwaaien. Het was even wennen aan de remkracht van de Golf, maar dat werd rap omgezet in de nota’s zoals “gros frein tard”. Kortom, we hebben ons geamuseerd en konden zelfs met een mooi resultaat huiswaarts keren. 15de algemeen en in NCE11 klasse en groepswinst.”

“En toen begonnen de temperaturen op te lopen in aanloop naar de ORC rally. Xavier Beel heeft daar meteen het tempo hoog gehouden in de Subaru Impreza. De volgende rondes hebben we moeten vechten om er nog enkele seconden af te doen. Onze ambitie was top 10, maar dat hebben we net niet gehaald. We eindigden op de 11de plaats algemeen bij de moderne. Door het gladde wegdek hebben we hier en daar een seconde laten liggen. En op dit niveau wordt dat meteen afgestraft. Ik wil vooral de waterdragers bedanken want temperaturen liepen hoog op in de wagen.”

“Nu een weekendje geen rally. Het weekend erna terug knallen in Wervik waar ik met Franky Lheureux zijn thuisrally mag lezen in een Saxo. Opnieuw een weekendje fun maken, hopelijk bij normale temperaturen.”

VAS
RT2

“Een dikke merci aan iedereen die dit mogelijk maakt. Want zonder jullie steun zou ik deze droom niet kunnen verwezenlijken.”

VAS
RT2
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X