DieterDescamps

“2 weken terug de heb ik de Sezoensrally gelezen voor Laurent Valepin,” vertelt Dieter. “Vrijdag was het weer wat twijfelachtig, maar zaterdag is het toch droog gebleven. Dus hebben we heel wat maaskiezelstof laten opwaaien. Het was even wennen aan de remkracht van de Golf, maar dat werd rap omgezet in de nota’s zoals “gros frein tard”. Kortom, we hebben ons geamuseerd en konden zelfs met een mooi resultaat huiswaarts keren. 15de algemeen en in NCE11 klasse en groepswinst.”

“En toen begonnen de temperaturen op te lopen in aanloop naar de ORC rally. Xavier Beel heeft daar meteen het tempo hoog gehouden in de Subaru Impreza. De volgende rondes hebben we moeten vechten om er nog enkele seconden af te doen. Onze ambitie was top 10, maar dat hebben we net niet gehaald. We eindigden op de 11de plaats algemeen bij de moderne. Door het gladde wegdek hebben we hier en daar een seconde laten liggen. En op dit niveau wordt dat meteen afgestraft. Ik wil vooral de waterdragers bedanken want temperaturen liepen hoog op in de wagen.”

“Nu een weekendje geen rally. Het weekend erna terug knallen in Wervik waar ik met Franky Lheureux zijn thuisrally mag lezen in een Saxo. Opnieuw een weekendje fun maken, hopelijk bij normale temperaturen.”

Stannic_animatie
KAMV

“Een dikke merci aan iedereen die dit mogelijk maakt. Want zonder jullie steun zou ik deze droom niet kunnen verwezenlijken.”

Stannic_animatie
VAS
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
X