KV2

Als het van Kenny Verstraete afhangt, rijdt hij vanaf de TBR Rallysprint met een nieuw opgebouwde Citroën Saxo. De wagen is alvast zo goed als klaar. Aangezien zijn vorige copiloot, na de Ypres Rally zijn helm aan de haak hangt, is Kenny wel nog op zoek naar een nieuwe, vaste co.

“Het was leuk rijden met de Ford Sierra. Ik heb er enorm van genoten. Het was een droom die uitkwam,” vertelt Kenny. “Ik heb die wagen helpen opbouwen maar hij was wel van mijn stiefvader. Omdat ik mijn graag mijn eigen wagen wou bouwen, werd de Ford Sierra verkocht.”

“Om opnieuw bij de moderne wagens te kunnen rijden, werd er een Saxo gekocht. De motor is momenteel nog standaard maar er zijn reeds wat dingen veranderd waardoor ik heel waarschijnlijk in groep a zal moeten rijden. Volgend jaar krijgt de wagen ook een andere, snellere motor.”

KAMV
BRC

“Dit jaar wil ik de wagen goed onder de knie krijgen en verbeteren wat er te verbeteren valt. Het is de bedoeling om alle VAS wedstrijden te rijden vanaf de TBR Rallysprint. Hiervoor zoek ik wel nog een vaste co. Mijn vorige stopt ermee na de Ypres Rally. Hij gaat wat meer tijd vrijmaken voor het basebal, een sport die ook door zijn vrouw en zoontje beoefend wordt. Geïnteresseerden mogen me steeds contacteren op het nummer 0499 197 396 of via E-mail Kenny_v39@hotmail.com”

KV1

Stannic_animatie
BRC
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X