KV2

Als het van Kenny Verstraete afhangt, rijdt hij vanaf de TBR Rallysprint met een nieuw opgebouwde Citroën Saxo. De wagen is alvast zo goed als klaar. Aangezien zijn vorige copiloot, na de Ypres Rally zijn helm aan de haak hangt, is Kenny wel nog op zoek naar een nieuwe, vaste co.

“Het was leuk rijden met de Ford Sierra. Ik heb er enorm van genoten. Het was een droom die uitkwam,” vertelt Kenny. “Ik heb die wagen helpen opbouwen maar hij was wel van mijn stiefvader. Omdat ik mijn graag mijn eigen wagen wou bouwen, werd de Ford Sierra verkocht.”

“Om opnieuw bij de moderne wagens te kunnen rijden, werd er een Saxo gekocht. De motor is momenteel nog standaard maar er zijn reeds wat dingen veranderd waardoor ik heel waarschijnlijk in groep a zal moeten rijden. Volgend jaar krijgt de wagen ook een andere, snellere motor.”

RT2
RT1

“Dit jaar wil ik de wagen goed onder de knie krijgen en verbeteren wat er te verbeteren valt. Het is de bedoeling om alle VAS wedstrijden te rijden vanaf de TBR Rallysprint. Hiervoor zoek ik wel nog een vaste co. Mijn vorige stopt ermee na de Ypres Rally. Hij gaat wat meer tijd vrijmaken voor het basebal, een sport die ook door zijn vrouw en zoontje beoefend wordt. Geïnteresseerden mogen me steeds contacteren op het nummer 0499 197 396 of via E-mail Kenny_v39@hotmail.com”

KV1

KAMV
RallyTime animated
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X