WG-1

“Op aanraden van Cris Algoedt stonden we dit weekend aan de start van de ORC Rally,” laat Wouter Gevaert weten. “De ORC Rally is ideaal voor een beginnende piloot. Ze omvat bijna alles wat je nodig hebt om de stiel te leren.”

“Bijna hadden we echter forfait moeten geven. Zaterdagmorgen ben ik immers opgestaan met een infectie op mijn oog. We hebben dan ook in zeer slechte omstandigheden de verkenningen moeten doen, nota’s moeten maken. ’s Avonds ben ik naar het ziekenhuis gegaan en daar hebben ze me gelukkig kunnen helpen zodat we zondagmorgen van start konden gaan.”

“Doordat we zaterdag niet volop konden verkennen, zijn we in de voormiddag rustig aan de rally begonnen. In het begin van de wedstrijd brak de wagen ook te fel uit. Met andere banden hebben we dit probleem kunnen verhelpen. Ik had ook slecht gevoel met de remmen en mijn ideale remzones vond ik niet dadelijk. Maar naarmate de wedstrijd evolueerde voelde ik mij meer en meer in mijn sas en begonnen de tijden ook beter en beter te worden.”

RT2
BRC

“Momenteel zijn we echter niet echt gefocust op onze tijden. Dit is onze 5de wedstrijd en we zitten nog volop in het leerproces. We nemen alles, wedstrijd na wedstrijd mee, om in september volledig klaar te zijn voor onze thuis wedstrijd in Oudenaarde.”

“Nog een leuk weetje, de Opel Manta waar ik met rij is de ex-wagen van Vincent Verscheuren. Natuurlijk kijk ik op naar Vincent en hoop ik dat hij dit jaar de titel kan pakken van Belgisch Kampioen! En wie weet rijden we ooit eens samen de ORC Rally met de Manta,” besluit Wouter.

RT1
RallyTime animated
Rallyliefhebbers kunnen hun hart weer ophalen in Trois-Ponts
BRC
TAC Rally - Boeiende affiche in de maak
VAS
Verslag Short Rally van Moorslede 2024
VAS
Debackere en Degryse domineren Short Rally van Moorslede
BRC
Miclotte-T'Joen vanaf TAC Rally in het BRC
BRC
2WD Trophy voor Delvigne met Nissan Micra in Rallye des Ardennes
BRC
Jonas Dewilde leider in het Kroon-Oil BRC Divisie 2
BRC
Jos Verstappen wint de 70ste Rallye des Ardennes
BRC
Rallye des Ardennes - Verstappen neemt de leiding na de opgave van Rouard
BRC
Rallye des Ardennes - Rouard neemt de beste start
X