In Peer zagen we Vincent Verschueren nog supporteren voor Robin Maes (zie foto). Nu zondag zal hij plaatsnemen in het rechterzitje van de BMW M3. Iets wat al langer op het ‘te doen’ lijstje stond maar omdat beide piloten meestal zelf aan de start staan, niet eerder uitgevoerd.

“Het is dankzij Vincent Verschueren dat ik in de rallysport beland ben,” vertelt Robin Maes. “Zelf ben ik een aantal wedstrijden mee geweest met hem. Vandaar dat ik de stap maakte van het circuit naar de rally. Gezien Vincent normaal altijd zelf moest rijden, was dit de geknipte kans om samen een VAS wedstrijd te rijden.”

“Vincent heeft me altijd al tips gegeven. En ook nu is het de bedoeling om bij te leren. Hij kan me nog extra tips geven en me sneller maken. De ORC Rally bekijk ik dan ook als een training. Daarnaast gaan we ook nog wat afstellingen proberen met de bedoeling om de wagen nog sneller te maken,” besluit Robin Maes.

BRC
KAMV

63ste OVV
Stannic
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X