In Peer zagen we Vincent Verschueren nog supporteren voor Robin Maes (zie foto). Nu zondag zal hij plaatsnemen in het rechterzitje van de BMW M3. Iets wat al langer op het ‘te doen’ lijstje stond maar omdat beide piloten meestal zelf aan de start staan, niet eerder uitgevoerd.

“Het is dankzij Vincent Verschueren dat ik in de rallysport beland ben,” vertelt Robin Maes. “Zelf ben ik een aantal wedstrijden mee geweest met hem. Vandaar dat ik de stap maakte van het circuit naar de rally. Gezien Vincent normaal altijd zelf moest rijden, was dit de geknipte kans om samen een VAS wedstrijd te rijden.”

“Vincent heeft me altijd al tips gegeven. En ook nu is het de bedoeling om bij te leren. Hij kan me nog extra tips geven en me sneller maken. De ORC Rally bekijk ik dan ook als een training. Daarnaast gaan we ook nog wat afstellingen proberen met de bedoeling om de wagen nog sneller te maken,” besluit Robin Maes.

RallyTime animated
63ste OVV

Stannic_animatie
RT1
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X