In Peer zagen we Vincent Verschueren nog supporteren voor Robin Maes (zie foto). Nu zondag zal hij plaatsnemen in het rechterzitje van de BMW M3. Iets wat al langer op het ‘te doen’ lijstje stond maar omdat beide piloten meestal zelf aan de start staan, niet eerder uitgevoerd.

“Het is dankzij Vincent Verschueren dat ik in de rallysport beland ben,” vertelt Robin Maes. “Zelf ben ik een aantal wedstrijden mee geweest met hem. Vandaar dat ik de stap maakte van het circuit naar de rally. Gezien Vincent normaal altijd zelf moest rijden, was dit de geknipte kans om samen een VAS wedstrijd te rijden.”

“Vincent heeft me altijd al tips gegeven. En ook nu is het de bedoeling om bij te leren. Hij kan me nog extra tips geven en me sneller maken. De ORC Rally bekijk ik dan ook als een training. Daarnaast gaan we ook nog wat afstellingen proberen met de bedoeling om de wagen nog sneller te maken,” besluit Robin Maes.

RT2
VAS

RallyTime animated
RT1
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X