Eerder dit seizoen kondigde Nick Toorré zijn comeback reeds aan. Zo konden we hem reeds terug vinden op de voorlopige deelnemerslijst van de Rallysprint van Moorslede. Maar omdat een aantal onderdelen langer op zich lieten wachten dan gepland, moest hij het nog even uitstellen. Dit weekend is het dan zover. Op de voorlopige lijst geen Nick Toorré… maar wel aan de start van de ORC rally met zijn nieuw opgebouwde Ford Sierra Cosworth gr. A

“Samen met Jurgen Coeman maak ik dit weekend mijn comeback in de ORC Rally,” laat Nick Toorré weten. “We hebben ons last minute nog ingeschreven, vandaar dat ik niet op de voorlopige deelnemerslijst sta.”

“Ze voorspellen voor zondag zeer warm weer. Niet ideaal om een nieuwe wagen in te rijden. We gaan in onze eerste wedstrijd dan ook geen gekke dingen doen. De bedoeling in de ORC Rally is om de wagen in te rijden en om te wennen aan de nieuwe wagen. We gaan niets overhaasten,” besluit Nick.

RT2
VAS

RT2
KAMV
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X