Eerder dit seizoen kondigde Nick Toorré zijn comeback reeds aan. Zo konden we hem reeds terug vinden op de voorlopige deelnemerslijst van de Rallysprint van Moorslede. Maar omdat een aantal onderdelen langer op zich lieten wachten dan gepland, moest hij het nog even uitstellen. Dit weekend is het dan zover. Op de voorlopige lijst geen Nick Toorré… maar wel aan de start van de ORC rally met zijn nieuw opgebouwde Ford Sierra Cosworth gr. A

“Samen met Jurgen Coeman maak ik dit weekend mijn comeback in de ORC Rally,” laat Nick Toorré weten. “We hebben ons last minute nog ingeschreven, vandaar dat ik niet op de voorlopige deelnemerslijst sta.”

RT1
Stannic_animatie

“Ze voorspellen voor zondag zeer warm weer. Niet ideaal om een nieuwe wagen in te rijden. We gaan in onze eerste wedstrijd dan ook geen gekke dingen doen. De bedoeling in de ORC Rally is om de wagen in te rijden en om te wennen aan de nieuwe wagen. We gaan niets overhaasten,” besluit Nick.

Stannic_animatie
RallyTime animated
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X