Eerder dit seizoen kondigde Nick Toorré zijn comeback reeds aan. Zo konden we hem reeds terug vinden op de voorlopige deelnemerslijst van de Rallysprint van Moorslede. Maar omdat een aantal onderdelen langer op zich lieten wachten dan gepland, moest hij het nog even uitstellen. Dit weekend is het dan zover. Op de voorlopige lijst geen Nick Toorré… maar wel aan de start van de ORC rally met zijn nieuw opgebouwde Ford Sierra Cosworth gr. A

“Samen met Jurgen Coeman maak ik dit weekend mijn comeback in de ORC Rally,” laat Nick Toorré weten. “We hebben ons last minute nog ingeschreven, vandaar dat ik niet op de voorlopige deelnemerslijst sta.”

“Ze voorspellen voor zondag zeer warm weer. Niet ideaal om een nieuwe wagen in te rijden. We gaan in onze eerste wedstrijd dan ook geen gekke dingen doen. De bedoeling in de ORC Rally is om de wagen in te rijden en om te wennen aan de nieuwe wagen. We gaan niets overhaasten,” besluit Nick.

RT1
VAS

BRC
KAMV
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X