RV-Sprint-2017-044

Het is reeds een jaar geleden dat we Patrick Gaethofs nog op de rallypaden zagen. Daar komt dit weekend echter verandering in. Waar het vorig seizoen stopte, pakt hij dit weekend de draad weer op. Zo staan Patrick Gaethofs en Marc Ceyssens met een nieuw opgebouwde Honda Civic aan de start van de ORC Rally.

“Een jaar geleden starten we ook in de ORC Rally. Toen nog met de Subaru. Na enkele klassementsproeven zijn we echter overkop gegaan,” vertelt Patrick. “Het was het begin van een moeilijk jaar. Een jaar waarin we veel werk hadden om een andere wagen te bouwen. Maar we staan er terug. Nu zondag starten we in de ORC Rally in Oostrozebeke.”

“We hebben de wagen tijdens de Titanic Sprint in Kasterlee kunnen testen en deze test verliep vlekkeloos. Maar we zullen de eerste rally’s wel nodig hebben om weer in het ritme te komen en om de ophanging van de wagen wat aan te passen. Daarna hopen we toch weer met de top mee te strijden in onze klasse.”

Stannic_animatie
Stannic

“Verder wil ik onze trouwe sponsors nog bedanken, Wolf Motor Oil en Autobat auto-onderdelen en allerhande batterijen. En natuurlijk ook onze supporters!” aldus Patrick.

Stannic_animatie
RT2
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X