RV-Sprint-2017-044

Het is reeds een jaar geleden dat we Patrick Gaethofs nog op de rallypaden zagen. Daar komt dit weekend echter verandering in. Waar het vorig seizoen stopte, pakt hij dit weekend de draad weer op. Zo staan Patrick Gaethofs en Marc Ceyssens met een nieuw opgebouwde Honda Civic aan de start van de ORC Rally.

“Een jaar geleden starten we ook in de ORC Rally. Toen nog met de Subaru. Na enkele klassementsproeven zijn we echter overkop gegaan,” vertelt Patrick. “Het was het begin van een moeilijk jaar. Een jaar waarin we veel werk hadden om een andere wagen te bouwen. Maar we staan er terug. Nu zondag starten we in de ORC Rally in Oostrozebeke.”

“We hebben de wagen tijdens de Titanic Sprint in Kasterlee kunnen testen en deze test verliep vlekkeloos. Maar we zullen de eerste rally’s wel nodig hebben om weer in het ritme te komen en om de ophanging van de wagen wat aan te passen. Daarna hopen we toch weer met de top mee te strijden in onze klasse.”

RallyTime animated
BRC

“Verder wil ik onze trouwe sponsors nog bedanken, Wolf Motor Oil en Autobat auto-onderdelen en allerhande batterijen. En natuurlijk ook onze supporters!” aldus Patrick.

RT2
BRC
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
VAS
Monteberg Rally - Bjorn Syx geeft de zege niet uit handen
BRC
BRC MASTERS - Jimmy D'hondt op uithouding en regelmaat in Rallye de Wallonie
X