RV-Sprint-2017-044

Het is reeds een jaar geleden dat we Patrick Gaethofs nog op de rallypaden zagen. Daar komt dit weekend echter verandering in. Waar het vorig seizoen stopte, pakt hij dit weekend de draad weer op. Zo staan Patrick Gaethofs en Marc Ceyssens met een nieuw opgebouwde Honda Civic aan de start van de ORC Rally.

“Een jaar geleden starten we ook in de ORC Rally. Toen nog met de Subaru. Na enkele klassementsproeven zijn we echter overkop gegaan,” vertelt Patrick. “Het was het begin van een moeilijk jaar. Een jaar waarin we veel werk hadden om een andere wagen te bouwen. Maar we staan er terug. Nu zondag starten we in de ORC Rally in Oostrozebeke.”

“We hebben de wagen tijdens de Titanic Sprint in Kasterlee kunnen testen en deze test verliep vlekkeloos. Maar we zullen de eerste rally’s wel nodig hebben om weer in het ritme te komen en om de ophanging van de wagen wat aan te passen. Daarna hopen we toch weer met de top mee te strijden in onze klasse.”

VAS
RT2

“Verder wil ik onze trouwe sponsors nog bedanken, Wolf Motor Oil en Autobat auto-onderdelen en allerhande batterijen. En natuurlijk ook onze supporters!” aldus Patrick.

BRC
VAS
BRC
Michelin en Kronos Tyres zijn klaar voor het Kroon-Oil BRC 2024
BRC
Tom Boonen klaar voor volgend hoofdstuk in zijn rallycarrière.
VAS
Wout Coopman tankt zelfvertrouwen in Hemicuda Rally
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
X