RV-Sprint-2017-044

Het is reeds een jaar geleden dat we Patrick Gaethofs nog op de rallypaden zagen. Daar komt dit weekend echter verandering in. Waar het vorig seizoen stopte, pakt hij dit weekend de draad weer op. Zo staan Patrick Gaethofs en Marc Ceyssens met een nieuw opgebouwde Honda Civic aan de start van de ORC Rally.

“Een jaar geleden starten we ook in de ORC Rally. Toen nog met de Subaru. Na enkele klassementsproeven zijn we echter overkop gegaan,” vertelt Patrick. “Het was het begin van een moeilijk jaar. Een jaar waarin we veel werk hadden om een andere wagen te bouwen. Maar we staan er terug. Nu zondag starten we in de ORC Rally in Oostrozebeke.”

“We hebben de wagen tijdens de Titanic Sprint in Kasterlee kunnen testen en deze test verliep vlekkeloos. Maar we zullen de eerste rally’s wel nodig hebben om weer in het ritme te komen en om de ophanging van de wagen wat aan te passen. Daarna hopen we toch weer met de top mee te strijden in onze klasse.”

RallyTime animated
VAS

“Verder wil ik onze trouwe sponsors nog bedanken, Wolf Motor Oil en Autobat auto-onderdelen en allerhande batterijen. En natuurlijk ook onze supporters!” aldus Patrick.

RallyTime animated
RT1
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X