opname zonder titel-5971

Nadat ik vorig jaar met team D&D voor het eerst het maaskiezel stof geproefd heb, heb ik de smaak helemaal te pakken. Dit jaar start ik er met Laurent Valepin in het criterium met de Golf 3 kit car. Ik kijk er naar uit om terug eens Franstalige nota’s te lezen. Het was wat wennen eraan toen we met de rally van Haspengouw, last minute en met de hulp van de organisatie, met elkaar in contact kwamen. Maar na enkele kp’s zaten we op dezelfde GOLFlengte en behaalden we een mooi resultaat met de Clio R3 die ook weer last minute geregeld werd. Onze ambities voor de Sezoens Rally zijn dezelfde als elke rally, plezier maken, zowel in auto als met de entourage op het servicepark. Naast het plezier maken hopen we op een zomerse editie, want niks is leuker dan het stof wegspoelen met een Sezoentje als je het podium haalt in een rally die uniek is in België.

naamloos-909

63ste OVV
RT2

Het volgende weekend gaat zeker niet minder worden. Dan start ik in mijn favoriete VAS rally, de ORC Rally, in de Subaru Impreza sti met Xavier Beel. We zijn samen opgegroeid in de MX wereld, alhoewel hij vaak de concurrent was van mijn broer. We waren al een lange tijd aan het praten om eens samen te starten en nu komt het er eindelijk eens van om met de Meulebekenaar aan start te komen. Na een mooie 12de plaats op Monteberg met co Vanwanseele en een wagen die niet 100% ging, gaan we de lat hoog leggen. Maar nog steeds onder het motto fun maken.

Dit gaan 2 leuke weekends worden. Maar dit is alleen mogelijk door onze entourage. Dus wil ik hen ook eens bedanken!

Dus een grote dank u aan: garages valepin, goodmark europe, leon sagaert motorshop uit Meulebeke, magis trading, mijn ouders en crew van Toka en D&D die altijd willen bijspringen.

Tot in Bocholt of Oostrozebeke!

BRC
RT1
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
BRC
Condroz Rally - Verstappen wint, Jimmy D'hondt kampioen
X