Freek Vanbeveren in de Aarova Rallysprint

Vorig jaar zagen we Freek Vanbeveren aan het werk in de Rally van Wervik en de Rallysprint van Oudenaarde. Telkens met de Peugeot 208 R2 uit de stal van Pevatec. Ook nu zondag staat de piloot met de Peugeot 208 R2 van bij Pevatec aan de start van de Short Rally van de Monteberg. Lesly Coolzaet zal plaatsnemen in het rechterzitje en maakt hiermee zijn debuut in de rallysport. Hij was alvast bereid een woordje uitleg te geven.

“In de Monteberg maak ik mijn debuut naast de zijde van Freek Vanbeveren,” vertelt Lesly Coolzaet. “Ook de rest van het jaar zal ik hem navigeren. Maar laat ons eerst beginnen met de Short Rally van de Monteberg.”

“We hebben voor de Monteberg ons geen doelstelling opgelegd betreffende het klassement. Freek Vanbeveren wil vooral het leerproces met de Peugeot 208 R2 verder zetten. Het is dan ook de bedoeling om nog heel wat bij te leren zodat we ons meer en meer in de debatten kunnen mengen. Je zou kunnen stellen dat de Short Rally van de Monteberg zonder problemen uitrijden onze doelstelling is. Al hopen we stilletjes toch ergens op een mooi resultaat om zodoende met een goed moraal in Wervik te kunnen starten begin volgende maand,” weet Lesley.

KAMV
RallyTime animated

Via deze weg wil het team ook nog de sponsors bedanken die dit mogelijk maken, met name: Eurokart.be, Electro Demolder, Kraan & Grondwerken Frank De Muer, VDBPC Power, Eco Chiptuning, RDS Electronics en Bi Ba Boe Gifts.

KAMV
VAS
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X