Freek Vanbeveren in de Aarova Rallysprint

Vorig jaar zagen we Freek Vanbeveren aan het werk in de Rally van Wervik en de Rallysprint van Oudenaarde. Telkens met de Peugeot 208 R2 uit de stal van Pevatec. Ook nu zondag staat de piloot met de Peugeot 208 R2 van bij Pevatec aan de start van de Short Rally van de Monteberg. Lesly Coolzaet zal plaatsnemen in het rechterzitje en maakt hiermee zijn debuut in de rallysport. Hij was alvast bereid een woordje uitleg te geven.

“In de Monteberg maak ik mijn debuut naast de zijde van Freek Vanbeveren,” vertelt Lesly Coolzaet. “Ook de rest van het jaar zal ik hem navigeren. Maar laat ons eerst beginnen met de Short Rally van de Monteberg.”

“We hebben voor de Monteberg ons geen doelstelling opgelegd betreffende het klassement. Freek Vanbeveren wil vooral het leerproces met de Peugeot 208 R2 verder zetten. Het is dan ook de bedoeling om nog heel wat bij te leren zodat we ons meer en meer in de debatten kunnen mengen. Je zou kunnen stellen dat de Short Rally van de Monteberg zonder problemen uitrijden onze doelstelling is. Al hopen we stilletjes toch ergens op een mooi resultaat om zodoende met een goed moraal in Wervik te kunnen starten begin volgende maand,” weet Lesley.

RT2
RallyTime animated

Via deze weg wil het team ook nog de sponsors bedanken die dit mogelijk maken, met name: Eurokart.be, Electro Demolder, Kraan & Grondwerken Frank De Muer, VDBPC Power, Eco Chiptuning, RDS Electronics en Bi Ba Boe Gifts.

VAS
RallyTime animated
VAS
Wim Meulders: Drie decennia autosport met passie
Pieter Tsjoen Racing met Toyota GR Yaris Rally2 in Ypres Rally
BRC
Vande Walle – Truyaert kijken tevreden terug op hun thuisrally
BRC
Van de Vivere - Canoot maakten kennis met Skoda Fabia Rally2 in TAC Rally
BRC
2WD Trophy - Spelmans komt net te kort ondanks sterke inhaalrace
BRC
TAC Rally - 2WD Trophy - Faustin Lahy wint bij zijn debuut in Tielt 
BRC
TAC Rally - One-man-show van Paul Lietaer in Historic
BRC
TAC Rally - Kurt Braeckevelt de snelste in Divisie 2
BRC
TAC Rally - Leerrijke wedstrijd voor debutant Dré De Rycke
BRC
Niels Reynvoet snelste in 49ste TAC Rally
X