RV-Haspengouw-Z-1455

Na een geslaagd seizoen in 2016, lijkt de regularity discipline nog steeds aan populariteit te winnen. De Gitter Regularity, nevenwedstrijd van de Rally van Haspengouw, kon met 33 deelnemers reeds een mooie deelnemerslijst voorleggen.

In Bocholt lijken ze alle records te verbreken. Met nog meer dan 1 maand te gaan, prijken er al 47 wagens op de deelnemerslijst van de Sezoens Regularity. Piloten die willen deelnemen en zich nog niet inschreven, zullen zich moeten haasten. Er worden immers slechts 50 wagens toegelaten tot de wedstrijd.

De deelnemers aan de Sezoens Regularity starten in Bocholt na de criterium rijders. Net zoals in het criterium worden er de 2 eerste lussen van 5 proeven afgelegd, goed voor in totaal 109,24 wedstrijdkilometers.

KAMV
VAS

KAMV
RallyTime animated
BRC
63ste A&D Omloop Vlaanderen blijft vernieuwen
VAS
TN-Motorsport - Short Rally van Moorslede 2023
BRC
Maxime Potty verstevigt zijn leidersplaats met winst in de South Belgian Rally
Damien Strobbe ruilt Opel Corsa in voor Renault Clio
6 Uren van Kortrijk is allerlaatste wedstrijd GoDrive team
VAS
Kampioenschap wordt beslist in Regularity van Zuid-Limburg
VAS
6de Rally van Zuid - Limburg
BRC
DG Sport Compétition viert zijn titel tijdens de Spa Rally
BRC
Condroz Rally - Pieter-Jan Maeyaert oppermachtig met de BMW M3 E30
BRC
2WD Trophy - De Fina domineert in Condroz Rally, T'Joens neemt de leiding in kampioenschap
X