RV-Haspengouw-Z-1455

Na een geslaagd seizoen in 2016, lijkt de regularity discipline nog steeds aan populariteit te winnen. De Gitter Regularity, nevenwedstrijd van de Rally van Haspengouw, kon met 33 deelnemers reeds een mooie deelnemerslijst voorleggen.

In Bocholt lijken ze alle records te verbreken. Met nog meer dan 1 maand te gaan, prijken er al 47 wagens op de deelnemerslijst van de Sezoens Regularity. Piloten die willen deelnemen en zich nog niet inschreven, zullen zich moeten haasten. Er worden immers slechts 50 wagens toegelaten tot de wedstrijd.

De deelnemers aan de Sezoens Regularity starten in Bocholt na de criterium rijders. Net zoals in het criterium worden er de 2 eerste lussen van 5 proeven afgelegd, goed voor in totaal 109,24 wedstrijdkilometers.

RallyTime animated
RT1

RallyTime animated
63ste OVV
BRC
East Belgian Rally - Spektakel en spanning verzekerd in de Oostkantons
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen - Veel outsiders willen favoriet Maxime Potty verrassen
BRC
Freddy Loix wint voor de tweede keer op rij de Aarova Rally
BRC
63ste A&D Omloop van Vlaanderen – Inschrijven aan voordeeltarief loopt ten einde
BRC
TAC Rally - Benoit Verlinde boekt een leerrijke overwinning
BRC
TAC Rally - PJ Maeyaert klopt Paul Lietaer in de sprint
BRC
Maxime Potty wint 48ste TAC RAlly
BRC
TAC Rally - Sterke affiche in BRC Masters
BRC
HBRC - TAC Rally - Paul Lietaer wil de BMW's weer verslaan
BRC
JBRC - TAC Rally - Duel der Clio's, met Maxim Decock als outsider
X