RV-Haspengouw-Z-1455

Na een geslaagd seizoen in 2016, lijkt de regularity discipline nog steeds aan populariteit te winnen. De Gitter Regularity, nevenwedstrijd van de Rally van Haspengouw, kon met 33 deelnemers reeds een mooie deelnemerslijst voorleggen.

In Bocholt lijken ze alle records te verbreken. Met nog meer dan 1 maand te gaan, prijken er al 47 wagens op de deelnemerslijst van de Sezoens Regularity. Piloten die willen deelnemen en zich nog niet inschreven, zullen zich moeten haasten. Er worden immers slechts 50 wagens toegelaten tot de wedstrijd.

De deelnemers aan de Sezoens Regularity starten in Bocholt na de criterium rijders. Net zoals in het criterium worden er de 2 eerste lussen van 5 proeven afgelegd, goed voor in totaal 109,24 wedstrijdkilometers.

VAS
RT1

RT1
RallyTime animated
BRC
Ardeca Ypres Rally: Lefebvre en Loix als uitdagers
BRC
Ardeca Ypres Rally - Loix, Casier en Verstappen zijn er klaar voor!
BRC
Niels Reynvoet wint Sezoensrally na spannende finale
BRC
Startvolgorde Sezoensrally
BRC
BRC Masters - Jos Verstappen gaat voor winst in Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - Eddy Buntinx start thuisrally als leider in de 2WD Trophy
BRC
Vincent Verschueren kijkt uit naar Sezoensrally
BRC
Sezoensrally - De Belgische top aan de start op de maaskiezel
47ste Sezoensrally - Padeltoernooi tussen enkele BRC-teams
BRC
Voorlopige deelnemerslijst 47ste Sezoensrally
X